Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Άνευρη άνοδος χωρίς τζίρο και επενδυτικό ενδιαφέρον στο ΧΑ +1,37% στις 634 μον. - Χωρίς αλλαγές στον MSCI, διατηρείται η συσσώρευση 600 - 660 μον.

Άνευρη άνοδος χωρίς τζίρο και επενδυτικό ενδιαφέρον στο ΧΑ +1,37% στις 634 μον. - Χωρίς αλλαγές στον MSCI, διατηρείται η συσσώρευση 600 - 660 μον.
Ο Γενικός Δείκτης κατάφερε να διαπεράσει τις 630 μονάδες - Το επενδυτικό ενδιαφέρον έχει ατονήσει
(upd8) Άνευρη άνοδο χωρίς τζίρο σημείωσε σήμερα το χρηματιστήριο Αθηνών, με την κόπωση να είναι εμφανής, καθώς η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού αλλά και την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο να εξακολουθούν να προβληματίζουν τους επενδυτές.
Ήδη από τον Μάρτιο του 2020 η αγορά κινείται στο εύρος των 600-660 μονάδων, εικόνα που δεν αναμένεται να αλλάξει τουλάχιστον για τις επόμενες 3-5 εβδομάδες.
Να σημειωθεί ότι σήμερα το βράδυ 12 Αυγούστου αναμένεται η νέα αναδιάρθρωση των δεικτών της MSCI  και με βάση πληροφορίες δεν αναμένονται αλλαγές, οι εκπλήξεις που φημολογούνταν για την Ελλάδα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται.
Δεν θα υπάρξουν αλλαγές για την Ελλάδα αλλά οι αναδιαρθρώσεις του Νοεμβρίου 2020 είναι πιθανό να έχουν  ελληνικό ενδιαφέρον.

Στις τράπεζες, την μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψε η Eurobank με +5,7%, με την Alpha Bank στο +3%, την Εθνική στο +2,4% και την Πειραιώς στο +2,7%.
Στον FTSE 25 επικράτησε μεικτή εικόνα με τον Μυτιληναίο +3,4%, αλλά την Coca Cola σε αρνητικό πρόσημο.
Την ίδια ώρα, η τουρκική προκλητικότητα εξακολουθεί να κάνει τους επενδυτές ανασφαλείς για επενδύσεις και μην ξεχνάμε πως οδεύουμε προς το Δεκαπενταύγουστο, επομένως δεν περιμένουμε πολλά από πλευράς συμμετοχής επενδυτών και τζίρου στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Η αύξηση των κρουσμάτων αυξάνει τον προβληματισμό καθώς πέρα από το τομέα της υγείας έχει άμεση επίπτωση στον τομέα του τουρισμού καθώς οι εισπράξεις από το βασικό μοχλό της οικονομίας υπολογίζεται ότι δεν θα ξεπεράσουν τα 3 δισ. ευρώ.

Χωρίς θετική έκπληξη για τις ελληνικές μετοχές σήμερα 12/8 από τον MSCI - Δεν θα υπάρξουν αλλαγές για την Ελλάδα

Σήμερα 12 Αυγούστου 2020 αναμένεται η ανακοίνωση για την τριμηνιαία αναδιάρθρωση των δεικτών από τον MSCI.
Η συμμετοχή του ΧΑ είναι πλέον περιορισμένη, καθώς στον βασικό δείκτη MSCI Greece Standard περιλαμβάνονται 4 μετοχές και συγκεκριμένα οι ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Jumbo και Motor Oil.
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν πληροφορίες στην αγορά που ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη αλλά δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή.
Στο παρελθόν είχαν αναφερθεί ξανά οι ίδιες πληροφορίες χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί.
Πιο συγκεκριμένα υπήρχαν φήμες ότι μπορεί να υπάρξει είσοδος τουλάχιστον μίας μετοχής της υψηλής κεφαλαιοποίησης στο δείκτη, ενώ κάποιες άλλες κάνουν λόγο για είσοδο δύο μετοχών και πιθανή μία έξοδος, ωστόσο οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται.
Ξανά επανήλθαν οι φήμες για είσοδο της Μυτιληναίος, ενώ δεν αποκλείεται είσοδος και τραπεζικής μετοχής.
Να σημειωθεί πως η κεφαλαιοποίηση της Μυτιληναίος είναι στα 1,11 δισ. ευρώ, ενώ στις τράπεζες την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση έχει η Eurobank με 1,41 δισ. ευρώ.
Η κεφαλαιοποίηση της Motor Oil είναι η χαμηλότερη μεταξύ των 4 μετοχών που συμμετέχουν στο δείκτη και είναι στα 1,23 δισ. ευρώ, λίγο υψηλότερη από αυτή της Μυτιληναίος. 

Σταθεροποιητικά τα ομόλογα

Σταθεροποιητικά κινείται το 10ετές ελληνικό ομόλογο στο 1,06% -  επιτόκιο έκδοσης 1,57% στις 9 Ιουνίου 2020  - ενώ το ιταλικό  10ετές βελτιώνεται στο 0,92% και με το μεταξύ τους spread στις 14 μονάδες βάσης...
Σταθεροποίηση καταγράφεται και στο ελληνικό CDS στα 5 χρόνια, καθώς βρίσκεται στις 152 μονάδες  - με χαμηλό τις 98 μονάδες ή 98% που καταγράφηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020 – ενώ το CDS της Αργεντινής βρίσκεται στις 6692 μονάδες βάσης

Η πορεία της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς στην σημερινή συνεδρίαση

Με κέρδη ξεκίνησε η χρηματιστηριακή αγορά με τον Τραπεζικό Δείκτη να ηγείται της ανόδου, ενώ μεικτή εικόνα εμφανίζει ο FTSE 25.
Ο Γενικός Δείκτης στο ελληνικό χρηματιστήριο κινείται με ήπια άνοδο +1,37% στις 634 μονάδες έχοντας υψηλό στις 633,70 μονάδες και χαμηλό 626,71 μονάδες.
Ο τζίρος και ο όγκος συναλλαγών σε χαμηλά επίπεδα και έχει επικεντρωθεί στο τραπεζικό κλάδο.   
Αναλυτικότερα, η αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 25,9 εκατ. ευρώ, ο όγκος 16,6 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 11 εκατ. να διακινούνται στις τράπεζες.

Τα τεχνικά σημεία

Ο Γενικός Δείκτης ανέκτησε την πρώτη αντίσταση των 630 μονάδων.
Ακολουθούν οι 650 μονάδες και εν συνεχεία οι 660 και οι 680 μονάδες.
Με βάση τις στηρίξεις οι 610 και 600 μονάδες είναι κρίσιμες βραχυπρόθεσμα ενώ καθοδική διάσπαση των 600 μονάδων θα φέρει τις 580 μονάδες.
Ο Τραπεζικός Δείκτης πέριξ των 310-320 μονάδων, με πρώτη στήριξη τις 300 μονάδες και ακολουθούν οι 295-285 και ακολουθούν οι 275-265  
Στην πρώτη αντίσταση βρίσκονται οι 330-335 μονάδες και ακολουθούν οι 350 μονάδες.

Προετοιμάζονται οι εποπτικές διαδικασίες του Σεπτεμβρίου από τον SSM για τις τράπεζες

Δε θα χρειασθεί όπως όλα δείχνουν να υπάρξει "holiday" σε ότι αφορά τον αναβαλλόμενο φόρο των ελληνικών αλλά και άλλων τραπεζών, σκέψη που κατ' αρχήν επικράτησε μόλις ξέσπασε η πανδημία αφού οι τράπεζες αντιμετώπισαν  πρόβλημα της κερδοφορίας  και συγχρόνως θα έπρεπε να εξυπηρετήσουν την αναγκαιότητα της άμεσης χρηματοδότησης της οικονομίας.
Μια όμως ενδεχόμενη αναβολή στον υπολογισμό του DTC (αναβαλλόμενος φόρος) θα μπορούσε να θέσει εν αμφιβόλω και τα προηγούμενα έτη στα οποία ο DTC αποτελούσε κομμάτι των κεφαλαίων των τραπεζών.
Υπ' αυτήν την έννοια οι συγκεκριμένες σκέψεις  φαίνεται να εγκαταλείφθηκαν και το θέμα θα αντιμετωπιστεί με το hive down  και τις εταιρίες συμμετοχών των τραπεζών που εκεί κατευθύνονται όλα τα κακά ενεργητικά που αποστερούν τα κέρδη από τα αποτελέσματα των τραπεζών.
Το θέμα είναι οι τράπεζες να δώσουν έναν αγώνα δρόμου να επιτύχουν εντός του έτους τις αλλαγές κάτι που έχει ήδη επιτύχει η  Eurobank.
Οι Alpha και Πειραιώς ως γνωστόν τρέχουν τις διαδικασίες ενώ η Εθνική φαίνεται να διαθέτει ικανοποιητικό μαξιλάρι για την περίσταση.
Οι τράπεζες συνομιλούν η κάθε μια ξεχωριστά για τα θέματά τους συνεχώς με τον SSM σε μια λογική να βρουν αξιόπιστες λύσεις και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τις εποπτικές διαδικασίες που θα ρθουν.
Οι διαδικασίες αυτές δεν είναι και λίγες καθώς ο επόπτης (ο SSM) αναμένεται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις το Σεπτέμβριο ή στις αρχές του Οκτώβρη γύρω από το πως οι ευρωπαϊκές τράπεζες στο σύνολό τους θα αντιμετωπίσουν το κρίσιμο θέμα των προβλέψεων αλλά και άλλη μία σειρά από θέματα όπως ο πιστωτικός κίνδυνος και άλλοι κίνδυνοι που μπορεί να λειτουργήσουν βλαπτικά προς τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών πιστωτικών ιδρυμάτων..
Οπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές γύρω από τη διαδικασία, ο επόπτης δύσκολα θα αποδειχθεί αυστηρός γύρω από τα θέματα αυτά καθώς καίρια πλήττεται το τραπεζικό σύστημα της Ευρώπης στο σύνολό του με προεξέχουσες μεγάλες τράπεζες του Βορρά όπως στη Γερμανία.
Ετσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθούμε σε εξισορροπιστικές πολιτικές οι οποίες θα καταγράφουν το πρόβλημα αλλά δεν θα απαιτούν άμεσα τη λύση.

Η επικαιρότητα

Συνεχίζεται η επέλαση του κορωνοϊού στην Ελλάδα με την Αττική και τη Θεσσαλονίκη να βρίσκονται στο κόκκινο κατάσταση που αναμένεται να επιδεινωθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, οπότε και οι αδειούχοι και εκδρομείς θα επιστρέψουν στις βάσεις τους.
Στους ειδικούς επικρατεί έντονη ανησυχία όχι τόσο για την αύξηση των κρουσμάτων που η αύξηση τους παραμένει τριψήφια σε καθημερινή βάση, όσο για την αύξηση των διασωληνωμένων και των εισαγωγών στις ΜΕΘ.
Συνολικά την Τρίτη (11/8/2020) στα νοσοκομεία αναφοράς κορωνοϊού νοσηλεύονταν 169 ασθενείς, εκ των οποίων οι 79 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας και θαλάμους αρνητικής πίεσης.
Παράλληλα, εξαιρετικά αβέβαιο είναι το άμεσο μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας, σύμφωνα με τον ESM, τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης της Ευρωζώνης, καθώς ουδείς γνωρίζει πότε θα περιοριστεί η πανδημία και τι περαιτέρω στήριξη θα χρειαστεί η οικονομία.
Σε ανάλυση που δημοσιοποίησε ο ESM σχετικά με τα μέτρα που ελήφθησαν από τις ευρωπαϊκές και ασιατικές αρχές έναντι της κρίσης του Covid-19, διαπιστώνεται ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και στις δύο περιοχές αντέδρασαν γρήγορα στην άνευ προηγουμένου ύφεση με μεγάλα πακέτα διάσωσης αλλά με διαφορετικές δράσεις πολιτικής.

Ήπια άνοδος στις αγορές με το βλέμμα στα μέτρα στήριξης και το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ανοδικά κινούνται σήμερα 12/8 τα διεθνή χρηματιστήρια  με τους επενδυτές να ισορροπούν μεταξύ της δραματικής συρρίκνωσης του ΑΕΠ της Βρετανίας και της αβεβαιότητας σχετικά με τα νέα μέτρα στήριξης της αμερικανικής οικονομίας, καθώς παραμένει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.
Ο δείκτης Dow Jones καταγάφει άνοδο +0,72% στις 27.886 μονάδες.
Ο δείκτης S&P 500 σημειώνει κέρδη +0,93% στις 3.364 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο +1,33% στις 10.926 μονάδες.
Ο δείκτης μεταβλητότητας VIX - γνωστός και ως δείκτης φόβου - υποχωρεί στις 22,39 μονάδες.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX σημεώνει κέρδη +0,35% στις 12.992 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο FTSE MIB καταγράφει άνοδο 0,78% στις 20.367 μονάδες.

Μεικτά πρόσημα στην Ασία - Aβεβαιότητα για τα νέα μέτρα στήριξης της αμερικανικής οικονομίας

Μεικτά πρόσημα καταγράφουν τα χρηματιστήρια της Ασίας, με την αβεβαιότητα για τα νέα μέτρα στήριξης της αμερικανικής οικονομίας να κυριαρχεί, γεγονός που ασκεί πιέσεις στους δείκτες.
Το αδιέξοδο στις συνομιλίες στο αμερικανικό Κογκρέσο για το πρόγραμμα τόνωσης της οικονομίας των ΗΠΑ, έχει σκορπίσει απογοήτευση στις αγορές.
Ωστόσο, στο χρηματιστήριο του Τόκιο επικράτησαν ήπιες ανοδικές τάσεις, καθώς η υποχώρηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας του γεν, του ιαπωνικού νομίσματος, έναντι του αμερικανικού δολαρίου έδινε ώθηση στους τίτλους εταιρειών οι οποίες επικεντρώνονται στις εξαγωγές.
Στο Τόκιο ο δείκτης Nikkei 225 κατέγραψε άνοδο +0,35%, στις 22.826,10 μονάδες.
Παράλληλα, ο ευρύτερος δείκτης Topix, ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραψε άνοδο 0,60%, στις 1.595,42 μονάδες.
Στο Χονγκ Κονγκ ο Hang Seng υποχωρούσε 0,26% στις 24.830 μονάδες.
Στην Κίνα ο Shanghai Composite Index υποχωρούσε 1,7% στις 3.283 μονάδες.
Οριακές μεταβολές καταγράφει ο Asia Dow στο +0,1% και τις 3.308 μονάδες.

Με κέρδη οι τράπεζες με χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα

Σημαντικά κέρδη καταγράφηκαν στις τραπεζικές μετοχές , με τις χαμηλές συναλλαγές να συνεχίζονται.
Ο κλάδος χρηματιστηριακά προσέγγισε τις τιμές των ΑΜΚ του 2015 που οριοθετούνται ισχυρές αντιστάσεις.
Η Εθνική έκλεισε στα 1,1425 ευρώ, με άνοδο +2,42% με όγκο 1,9 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 1,04 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Εθνικής σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,008 ευρώ προ RS ή 0,12 ευρώ μετά reverse split (στις 15 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,0066 προ RS ή 0,099 μετά reverse split
Με το νέο reverse split στις 10 παλαιές 1 νέα στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,20 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 0,99 ευρώ.
Ας σημειωθεί ότι το νέο χαμηλό ιστορικό της Εθνικής πραγματοποιήθηκε στις 17/3/2020 στα 0,8150 ευρώ
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου των 2,5 δισ. ευρώ στα 2,20 ευρώ, σε σχέση με τα 4,29 ευρώ της αύξησης του 2013 ενώ η ΑΜΚ του 2015 υλοποιήθηκε στα 0,02 ευρώ προ RS ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Εθνικής που ξεκίνησε με τιμή εκκίνησης 6,823 ευρώ είχε τελευταία τιμή 0,0010 ευρώ και τέθηκε εκτός διαπραγμάτευσης οριστικά.
Η Alpha Βank έκλεισε στα 0,5160 ευρώ, με άνοδο +2,99%, με όγκο 4,1 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 796 εκατ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Alpha Βank είναι στα 1,16 ευρώ ή προ RS στα 0,0232 ευρώ και σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016(στις 50 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,01898 προ RS ή 0,949 μετά reverse split
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό της Alpha Bank πραγματοποιήθηκε ενδοσυνεδριακά στις 14/5/2020 στα 0,4860 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 0,44 ευρώ και του 2014 στα 0,65 ευρώ ενώ η τιμή της ΑΜΚ του 2015 ήταν στα 0,04 ευρώ προ reverse split ή 2 ευρώ μετά το reverse split.
Το warrant της Alpha Βank που ξεκίνησε με πρώτη τιμή εκκίνησης τα 1,45 ευρώ βρέθηκε στα 0,0010 ευρώ όπου και σταμάτησε πλέον να διαπραγματεύεται.
Η Πειραιώς έκλεισε στα 1,17 ευρώ, με άνοδο +2,7% με όγκο 1 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 510 εκατ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό της Πειραιώς σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,0008 ευρώ προ RS ή 0,081 ευρώ μετά reverse split ( στις 100 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό ήταν 0,00067 προ RS ή 0,067 ευρώ μετά RS.
Με το νέο reverse split στις 20 παλαιές 1 νέα δωρεάν τον Ιούλιο 2017 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,62 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 1,34 ευρώ.
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Πειραιώς πραγματοποιήθηκε στις 01/02/2019 στα 0,57 ευρώ και με ενδοσυνεδριακό χαμηλό στα 0,5520 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 1,71 ευρώ και του 2014 στα 1,70 ευρώ και η ΑΜΚ του 2015 στα 0,003 ευρώ προ reverse split ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Πειραιώς που είχε αρχική τιμή εκκίνησης όταν πρωτοξεκίνησε τα 0,8990 ευρώ σταμάτησε να διαπραγματεύεται και είχε τελευταία τιμή στα 0,0010 ευρώ.
Η Eurobank έκλεισε στα 0,4041 ευρώ, με άνοδο +5,70% με όγκο 5 εκατ. τεμάχια  και κεφαλαιοποίηση 1,49 δισ. ευρώ.
Το ιστορικό ενδοσυνεδριακό χαμηλό στην Eurobank σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,002410 ευρώ προ RS ή 0,2410 ευρώ μετά RS (στις 100 παλαιές 1 νέα)
Η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται στα 0,53 ευρώ, στο +0,19% και με κεφαλαιοποίηση 234 εκατ. ευρώ.
Από τις 10 Ιανουαρίου του 2017 η μετοχή της Κύπρου έχει διαγραφεί από το ελληνικό χρηματιστήριο και διαπραγματεύεται σε Κύπρο και Λονδίνο
Η Attica Bank έκλεισε στα 0,1772 ευρώ, με άνοδο +1,49% και όγκο 93 χιλ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 81 εκατ. ευρώ.
Το ιστορικό χαμηλό της Attica Βank είναι στα 0,02480 ευρώ μετά το RS και προ reverse split 0,001255 ευρώ και σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 2017.
Η μετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος στα 13,20 ευρώ με κέρδη +1,54% και κεφαλαιοποίηση 260 εκατ. ευρώ.

Μεικτές τάσεις στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με χαμηλές συναλλαγές

Μεικτές τάσεις κατέγραψαν οι  μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα.
Την μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι Μυτιληναίος και Λάμδα.
Στον αντίποδα πτωτικά έκλειασν οι Coca Cola και ΕΥΔΑΠ.
H Coca Cola έκλεισε στα 23,58 ευρώ με πτώση -1,26% και κεφαλαιοποίηση στα 8,73 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην πρώτη θέση των κεφαλαιοποιήσεων στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Ο ΟΤΕ έκλεισε στα 13,30 ευρώ, με άνοδο 2,31% και αποτίμηση 6,25 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην 2η θέση των κεφαλαιοποιήσεων.
Η ΔΕΗ έκλεισε στα 3,87 ευρώ, με άνοδο 0,73% και αποτίμηση 897 εκατ. ευρώ
Ο ΑΔΜΗΕ έκλεισε στα 2,2650 ευρώ, με άνοδο +1,57% και κεφαλαιοποίηση 525 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΠΑΠ έκλεισε στα 7,98 ευρώ με κέρδη +1,66% και αποτίμηση 2,72 δισ. ευρώ
Ο Titan Cement International έκλεισε στα 11,26 ευρώ, με άνοδο +0,54% και κεφαλαιοποίηση 928 εκατ. ευρώ.
Η μετοχή των ΕΛΠΕ έκλεισε στα 5,21 ευρώ με άνοδο +1,17% και κεφαλαιοποίηση 1,59 δισ. ευρώ.
Η Motor Oil έκλεισε στα 11,10 ευρώ, με πτώση -0,27% και κεφαλαιοποίηση 1,22 δισ. ευρώ.
Ο Μυτιληναίος έκλεισε στα 8,10 ευρώ με άνοδο 3,38% και κεφαλαιοποίηση 1,15 δισεκ. ευρώ.
Η Jumbo έκλεισε στα 16,25 ευρώ με άνοδο +0,43% και κεφαλαιοποίηση 2,21 δισ. ευρώ.
Η μετοχή της ΕΥΔΑΠ έκλεισε στα 6,40 ευρώ, με πτώση -0,78% και κεφαλαιοποίηση 681 εκατ. ευρώ.
Η μετοχή του Fourlis έκλεισε στα 3,91 ευρώ με άνοδο +1,30% και κεφαλαιοποίηση 203 εκατ. ευρώ.
Η MIG (που είναι εκτός FTSE 25) έκλεισε στα 0,0520 ευρώ με άνοδο +1,17% και κεφαλαιοποίηση 53 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης