Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Που κλείνουν διακοπές για το καλοκαίρι του 2021, οι Βρετανοί

tags :
Που κλείνουν διακοπές για το καλοκαίρι του 2021, οι Βρετανοί
Οι πάροχοι διαμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν αύξηση των κρατήσεων για τον επόμενο Ιούλιο και Αύγουστο, με το κάμπινγκ να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές
“Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” κι αυτό φαίνεται να ταιριάζει γάντι στις παραθεριστές από το Ηνωμένο Βασίλειο, που κάνουν από φέτος το κουμάντο τους για τις διακοπές τους το επόμενο καλοκαίρι.
Και κάνουν κρατήσεις σε εξοχικά σπίτια και κάμπινγκ για το καλοκαίρι του 2021. Η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με τις διακοπές στο εξωτερικό και η έλλειψη διαθεσιμότητας αυτό το καλοκαίρι καταλυμάτων ωθεί τους Βρετανούς παραθεριστές να κάνουν κράτηση από τώρα για του χρόνου.
Οι πάροχοι διαμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν αύξηση των κρατήσεων για τον επόμενο Ιούλιο και Αύγουστο, με το κάμπινγκ να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Κάμπινγκ

Ο ιστότοπος pitchup.com είχε ήδη 1.400 κρατήσεις για το επόμενο καλοκαίρι. Αύξηση άνω του 500% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Το Glamping Canopy and Stars αναφέρει ότι έχει περισσότερες κρατήσεις για τον Αύγουστο του 2021 από τον Αύγουστο του 2020.
Το Under the Thatch με εξοχικές κατοικίες αναφέρει υψηλή ζήτηση για το επόμενο καλοκαίρι σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, ιδιαίτερα σε παράκτιους προορισμούς.



Εξοχικές κατοικίες


Η Host Unusual βλέπει αύξηση στις κρατήσεις για παραθαλάσσια σπίτια και καλύβες το 2021 κατά 234% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Το Holidaycottages.co.uk σημείωσε επίσης αύξηση της ζήτησης ακινήτων στην Κορνουάλη και στο Ντέβον, όπου η ζήτηση ξεπέρασε την προσφορά φέτος.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης