Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τι κρύβει ο Αύγουστος στα Praktiker

tags :
Τι κρύβει ο Αύγουστος στα Praktiker
Η Praktiker Hellas, μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα μοναδικό καλοκαίρι.
Η Praktiker Hellas, μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα μοναδικό καλοκαίρι.
Με τρεις ξεχωριστούς καταλόγους - Διακόσμηση, Καλοκαίρι και Εργαλεία - μας καλεί να εμπνευστούμε μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων και μας υπόσχεται έναν αξέχαστο Αύγουστο.
Για ακόμη μια φορά, η Praktiker είναι εδώ για να ξεδιπλώσει την πιο δημιουργική πλευρά μας και να μας φτιάξει τη διάθεση.

Κατάλογος Διακόσμηση 2020

Έως τις 31.08.2020, στον Κατάλογο Διακόσμησης, που εκδίδεται για πρώτη φορά, βρίσκουμε τα πιο απίθανα διακοσμητικά και έπιπλα.
Συλλογές για κάθε γούστο, όπως η summer blue που θυμίζει Αιγαίο ή η Dark Nordic για όσους προτιμούν πιο γήινες αποχρώσεις, μας ταξιδεύουν με τα χρώματά τους και μας χαρίζουν άπειρες ιδέες για κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο.
Μια επίσκεψη σ΄ ένα από τα καταστήματα που διαθέτουν το τμήμα Praktiker Deco* με τα πιο σύγχρονα είδη, θα μας πείσει.
Σίγουρα, δεν θα μπορέσουμε να αντισταθούμε στα διακοσμητικά και τα υφάσματα που θα βρούμε εκεί.
Παράλληλα, εάν ανακαινίζουμε το χώρο μας, οι ειδικοί της υπηρεσίας Interior Experts είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι ο προσωπικός μας διακοσμητής, μας περιμένει στα Praktiker! Εξειδικευμένοι επαγγελματίες σχεδιάζουν ό,τι φανταζόμαστε για τους εσωτερικούς χώρους και μας βοηθάνε να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων μας.

Κατάλογος Καλοκαίρι 2020

Για ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση, τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Κατάλογος «Χαιρόμαστε το καλοκαίρι», ο οποίος ισχύει έως και τις 14.08.2020, περιέχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να έχουμε ένα αξέχαστο, αλλά και ασφαλές καλοκαίρι, είτε είμαστε με την παρέα, είτε με την οικογένειά μας.
Σκηνές, στρώματα και αξεσουάρ, καρέκλες, ομπρέλες, ξαπλώστρες παραλίας, πισίνες, φουσκωτά, ποδήλατα και παιχνίδια, εντομοαπωθητικά είναι μερικά μόνο από τα είδη που θα βρούμε στον συγκεκριμένο κατάλογο.
Ακόμη όμως και εάν κάποιοι από εμάς επιλέξουμε καλοκαίρι στην πόλη, στα Praktiker θα βρούμε ποικιλία συσκευών για δροσιά σε κάθε χώρο. Και με λίγη βοήθεια από τους επαγγελματίες της υπηρεσίας Clima experts, ο χώρος μας μπορεί να μετατραπεί σε μια όαση κλιματισμού, αλλά και εξοικονόμησης ενέργειας.

Κατάλογος Εργαλεία 2020

Αντίστοιχα, ο Κατάλογος Εργαλεία 2020, που ισχύει έως και τις 14.08.2020, φροντίζει τους fan του DIY παρέχοντάς τους τα πάντα για τα εργαλεία. Αξεσουάρ εργαλείων, όργανα μέτρησης, εργαλειοθήκες, εργαλεία χειρός και εξοπλισμό εργαστηρίων, όπως τα απαραίτητα για ηλεκτροσυγκολλήσεις, αεροσυμπιεστές, ηλεκτρογεννήτριες.
Επιπλέον, βρίσκουμε επώνυμα brands όπως Bosch, Stanley Black & Decker, Einhell, τις επαγγελματικές σειρές εργαλείων υψηλών απαιτήσεων Stanley Fatmax, Makita, Bosch, DeWalt, ενώ αποκλειστικά στα Praktiker τα brands Lux και Budget.
Τέλος, με αγορές ηλεκτρικών εργαλείων Black & Decker άνω των €40, συμμετέχουμε στον μεγάλο διαγωνισμό για ένα Peugeot 108 αξίας €12.000 και 35 επαναφορτιζόμενα εργαλεία Black & Decker.
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της ξεγνοιασιάς και η Praktiker τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης