Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Με νέα μέτρα για την ασφάλεια των ταξιδιωτών θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες η Marella Cruises

tags :
Με νέα μέτρα για την ασφάλεια των ταξιδιωτών θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες η Marella Cruises
Η γραμμή κρουαζιέρας ελπίζει ότι η Marella Explorer θα αποπλεύσει από την Κέρκυρα στις 2 Οκτωβρίου
Η Marella Cruises αποκαλύπτει τα σχέδιά της να καλωσορίσει τους επισκέπτες όταν αλλάξουν οι κυβερνητικές ταξιδιωτικές συμβουλές. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για κρουαζιέρα χάρη στο Marella Cruises Promise, προσφέροντας ευέλικτες αλλαγές και κρουαζιέρες χωρίς καραντίνα.
Η γραμμή κρουαζιέρας ελπίζει ότι η Marella Explorer θα αποπλεύσει από την Κέρκυρα στις 2 Οκτωβρίου.
Για να δώσει στους πελάτες την ηρεμία και σιγουριά, η Marella Cruises παρουσίασε το Marella Promise, εστιάζοντας σε πέντε βασικές δεσμεύσεις για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μπορούν να έχουν την ασφαλέστερη και ευχάριστη κρουαζιέρα.
Αν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε ένα δρομολόγιο ή σε εγκαταστάσεις , η κρουαζιέρα τους δεν θα προχωρήσει και θα τους προσφερθεί μια ποικιλία επιλογών. Θα εφαρμοστούν επιπλέον μέτρα καθαρισμού και θα ελεγχθούν οι οδηγίες ασφαλείας για εκδρομές. Η γραμμή κρουαζιέρας θα εκτελεί μόνο κρουαζιέρες χωρίς καραντίνα και δεν θα ταξιδεύει σε προορισμούς με μέτρα απομόνωσης. Για όσους επιθυμούν να κάνουν κράτηση για διακοπές κρουαζιέρας, η Marella Cruises έχει προσθέσει επιπλέον ευελιξία για κρατήσεις που έγιναν πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 για πελάτες που δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν τελικά.

Νέα μέτρα υγείας και ασφάλειας

Η υγεία και η ασφάλεια για τους πελάτες και το πλήρωμα της Marella Cruises παραμένει η πρώτη προτεραιότητα, οπότε έχουν τεθεί σε εφαρμογή ένα ευρύ φάσμα νέων μέτρων.
Πριν από την επιβίβαση, οι πελάτες θα κληθούν να κάνουν έναν απλό έλεγχο υγείας που περιλαμβάνει ερωτηματολόγιο και έλεγχο θερμοκρασίας.
Οι πελάτες μπορεί επίσης να κληθούν να φορούν μάσκες προσώπου κατά περιόδους είτε στο πλοίο είτε στην ξηρά.
Θα υπάρχουν επίσης λιγότεροι επισκέπτες στο πλοίο για να βοηθήσουν στην εφαρμογή μέτρων κοινωνικής απόστασης.
Οι αποσκευές των πελατών θα απολυμανθούν πριν μεταφερθούν στην καμπίνα τους. Οι καμπίνες και οι κοινόχρηστοι χώροι θα καθαρίζονται τακτικά και σε βάθος και θα υπάρχει αύξηση των σταθμών απολύμανσης χεριών γύρω από το πλοίο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης