Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Υποχρεωτικές οι μάσκες σε τουρίστες στο Παρίσι

tags :
Υποχρεωτικές οι μάσκες σε τουρίστες στο Παρίσι
Η απόφαση αφορά άτομα πάνω των 11 ετών και οι παραβάτες θα είναι αντιμέτωποι με πρόστιμο 135 ευρώ
Οι μάσκες προσώπου έγιναν υποχρεωτικές σε τουριστικά σημεία στο Παρίσι, καθώς οι γαλλικές αρχές επέβαλαν νέα μέτρα για να περιορίσουν την αύξηση μολύνσεων από τον κορωνοϊό.
Η υποχρεωτική μάσκα αφορά δραστηριότητες εκτός ξενοδοχείου στην γαλλική πρωτεύουσα, συμπεριλαμβανομένων των όχθες του ποταμού Σηκουάνα, την Μονμάρτρη και άλλα φημισμένα τουριστικά hotspots όπως ο Πύργος του Άιφελ , η Αψίδα του Θριάμβου και τα Ηλύσια Πεδία δεν ήταν αναφέρονται.
Η απόφαση αφορά άτομα πάνω των 11 ετών και οι παραβάτες θα είναι αντιμέτωποι με πρόστιμο 135 ευρώ.
Η Γαλλία είναι μία από τις πολλές ευρωπαϊκές χώρες που έχουν δει αύξηση των νέων μολύνσεων Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες, προκαλώντας φόβους για ένα δεύτερο κύμα.
Οι άνθρωποι υποχρεούνται να φορούν μάσκες προσώπου σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους στη Γαλλία από τις 21 Ιουλίου.
Η τελευταία αύξηση των περιπτώσεων Covid-19 έχει σημειωθεί περισσότερο στο Παρίσι. Αλλά σε ορισμένες άλλες πόλεις όπως η Νίκαια, η Τουλούζη, το Μπιαρίτζ, η Μασσαλία και η Λιλ είναι υποχρεωτική η μάσκα σε πολυσύχναστους εξωτερικούς χώρους.
Όπως επίσης και σε πολλές παράκτιες πόλεις που είναι δημοφιλείς στους τουρίστες, το Λε Τουκές, το Σαιν Μαλό στη βόρεια ακτή της Βρετάνης και το Λα Ροσέλ στις ακτές του Ατλαντικού.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης