Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η Τουρκία εκμεταλλεύεται τις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο

tags :
Ελληνική Λύση: Η Τουρκία εκμεταλλεύεται τις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο

Οι συμφωνίες της Ελλάδας με την Ιταλία και την Αίγυπτο είναι κερκόπορτες σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων υποστηρίζει η Ελληνική Λύση
Οι συμφωνίες της Ελλάδας με την Ιταλία και την Αίγυπτο είναι κερκόπορτες σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
«Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει έγκαιρα ότι οι υποχωρήσεις που διεπράχθησαν σε θέματα εθνικής κυριαρχίας και διεθνούς δικαίου κατά τις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο, συνιστούν εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας που η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει.
«Οι πρόσφατοι ισχυρισμοί Τσαβούσογλου που με πρόσχημα τις δικές μας εθνικές υποχωρήσεις επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα εισβολής, δυστυχώς περιγράφουν τις κερκόπορτες που διάπλατα ανοίξαμε εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων».
Με άλλη ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση εκφράζει την διαφωνία της με την διεξαγωγή του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου και κάνει λόγο για «ολίσθημα» το οποίο «παραπέμπει στις μαύρες ημέρες των Ιμίων».
Το ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει στο Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) και όχι σε «μέγαρα». Οι στιγμές είναι κρίσιμες και τέτοια ατοπήματα στέλνουν λάθος μηνύματα στους Τούρκους εισβολείς», αναφέρει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης