Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η MSC Cruises επιστρέφει στην Μεσόγειο και στην Ελλάδα

tags :
Η MSC Cruises επιστρέφει στην Μεσόγειο και στην Ελλάδα
Το MSC Grandiosa θα προσφέρει κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο, από τα ιταλικά λιμάνια της Γένοβας, της Civitavecchia / Ρώμης, της Νάπολης, του Παλέρμου και της Βαλέτας
Η MSC Cruises επιστρέφει στην…θάλασσα, ξεκινώντας τα ταξίδια από τη Μεσόγειο με τη ναυαρχίδα της MSC Grandiosa την Κυριακή 16 Αυγούστου.
Και στην συνέχεια ακολουθεί στην Μεσόγειο, το MSC Magnifica το Σάββατο 29 Αυγούστου, που θα δέσει στα ελληνικά λιμάνια σε Κέρκυρα, των Κατάκολο και Πειραιά.
Θα προσφέρει κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, με αναχώρηση από τα ιταλικά λιμάνια του Μπάρι και της Τεργέστης.
Το MSC Grandiosa θα προσφέρει κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο, από τα ιταλικά λιμάνια της Γένοβας, της Civitavecchia / Ρώμης, της Νάπολης, του Παλέρμου και της Βαλέτας.
Τα δύο κρουαζιερόπλοια θα είναι τα πρώτα που θα εφαρμόσουν το νέο ολοκληρωμένο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας που έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες εθνικές αρχές από τις χώρες όπου τα πλοία θα δέσουν στα δρομολόγια τους στην Ανατολική και τη Δυτική Μεσόγειο αυτό το καλοκαίρι.
Οι κρατήσεις της γραμμής κρουαζιέρας για την Μεσόγειο, δεν είναι ανοιχτές σε Βρετανούς ή Ιρλανδούς επιβάτες.
Στα MSC Grandiosa και MSC Magnifica όλοι οι επιβάτες θα είναι κάτοικοι χωρών Σένγκεν. Δηλαδή από Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία , Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία και Ελβετία.
Επιπλέον, τα δρομολόγια τους έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την προσβασιμότητα των λιμένων, μειώνοντας – όπου είναι δυνατόν – την ανάγκη για τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν δημόσιες συγκοινωνίες ή πτήσεις και έχουν προγραμματιστεί σε συνεργασία με τις αρχές.
Η MSC Cruises ακύρωσε χθες όλες τις άλλες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από τις 16 Αυγούστου έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 καθώς και τις αναχωρήσεις από τις ΗΠΑ έως τις 31 Οκτωβρίου 2020. Ακολουθώντας την ανακοίνωση της CLIA ότι τα μέλη της θα επεκτείνουν εθελοντικά την αναστολή κρουαζιέρας έως την 1η Νοεμβρίου.
 
Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης