Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Ακόμη 7 νέα κρούσματα στη Λάρισα - Δυο διασωληνωμένοι μετά από γάμο στον Αμπελώνα

Κορωνοϊός: Ακόμη 7 νέα κρούσματα στη Λάρισα -  Δυο διασωληνωμένοι μετά από γάμο στον Αμπελώνα
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκονται διασωληνωμένοι δύο ασθενείς με κορωνοϊό, οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον ιό σε γάμο στον Αμπελώνα

Ακόμη 7 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στη Λάρισα, όπως γνωστοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία  μέσω ειδικής συντονιστικής ομάδας που συστήθηκε για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες.
Έτσι, από τις 7/8/2020 ώρα 14:00 έως τις 8/8/2020 ώρα 14:00, στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid 19.
Από αυτά, τα 2 νέα κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων (συνολικά 8 έως σήμερα) μετά από κοινωνική εκδήλωση στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.
Επίσης, άλλα 3 κρούσματα προέρχονται από την ίδια περιοχή κοντά στην πόλη της Λάρισας,1 ακόμη κρούσμα αποτελεί στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος (4/8/2020), ενώ τέλος υπάρχει και 1 ορφανό.
Επιπλέον, στην περιοχή των Σποράδων καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid 19.
Το ένα κρούσμα βρίσκεται στη Σκόπελο, το άλλο στην Αλόννησο.
Και τα 2 κρούσματα εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Διασωληνώθηκαν 2 ασθενείς από τον γάμο στον Αμπελώνα

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκονται διασωληνωμένοι δύο ασθενείς με κορωνοϊό, οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον ιό σε γάμο στον Αμπελώνα.
Πρόκειται για μια 63χρονη και έναν 70χρονο, οι οποίοι διασωληνώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών το βράδυ της Παρασκευής 7/8 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.
Στο μεταξύ, αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης