Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Στο στόχαστρο οι λιτανείες, στο απυρόβλητο οι συνωστισμοί στα κρουαζιερόπλοια

Ελληνική Λύση: Στο στόχαστρο οι λιτανείες, στο απυρόβλητο οι συνωστισμοί στα κρουαζιερόπλοια
H Ελληνική Λύση ζητά από την κυβέρνηση να εξηγήσει ποιος Π.Ο.Υ. ή ποια επιτροπή υποστηρίζει ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στα κρουαζιερόπλοια και τους τουρίστες
«Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο την Ορθόδοξη Πίστη μας με πρόφαση τον κορωνοϊό, την ίδια στιγμή που επιτρέπει χιλιάδες επιβατών να στοιβάζονται σε κρουαζιερόπλοια και πλοία της γραμμής, με ολέθριες συνέπειες για τα νησιά μας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
Μάλιστα, η Ελληνική Λύση ζητά από την κυβέρνηση να εξηγήσει ποιος Π.Ο.Υ. ή ποια επιτροπή υποστηρίζει ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στα κρουαζιερόπλοια και τους τουρίστες, αλλά μεταδίδεται από τις λιτανείες και τους πιστούς.
«Οι εκκλησιές μας βλέπετε ανήκουν στους πιστούς και όχι στους εφοπλιστές», καταλήγει η Ελληνική Λύση.
Σε ξεχωριστή της ανακοίνωση η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι "η δεύτερη αναμέτρηση με τον κορωνοϊό φαίνεται πως χάνεται εξαιτίας της κυβερνητικής μη ορθολογικής διαχείρισης της επιτυχημένης πρώτης αναμέτρησης.
Προκύπτει σαφής αδυναμία και ανετοιμότητα των αρχών να ελέγξουν το άνοιγμα της οικονομίας με αλγεινές συνέπειες για την δημόσια υγεία".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης