Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός – Αίγυπτος: Υποχρεωτικά τεστ PCR από τις 15/8 για τους ταξιδιώτες στα αεροδρόμια της χώρας

Κορωνοϊός – Αίγυπτος: Υποχρεωτικά τεστ PCR από τις 15/8 για τους ταξιδιώτες στα αεροδρόμια της χώρας
Συνολικά οι νεκροί στη χώρα λόγω κορωνοϊού φτάνουν τους 4.971
Από τις 15 Αυγούστου οι ταξιδιώτες που φτάνουν στα αεροδρόμια της Αιγύπτου θα πρέπει να έχουν  και να επιδεικνύουν αρνητικά τεστ κορωνοϊού PCR, τα οποία  θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει το πολύ 72 ώρες πριν τη μετάβασή τους στη χώρα.
Από το μέτρο αυτό, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, θα εξαιρούνται μόνο οι Αιγύπτιοι πολίτες και όσοι ξένοι τουρίστες κατευθύνονται απευθείας (χωρίς να παραμείνουν στο Κάιρο) στις τουριστικές περιοχές του Σαρμ Ελ Σέιχ, της Χουργκάντα στην Ερυθρά Θάλασσα και στη μεσογειακή Μάρσα Ματρούχ στις βόρειες αιγυπτιακές ακτές.
Αν και σχετικές διευκρινίσεις αναμένονται από την Κυριακή 9/8, βάσει των μέχρι τώρα πληροφοριών, από το μέτρο αυτό που στόχο έχει τον περιορισμό της πανδημίας, δεν θα εξαιρούνται οι έχοντες διπλωματική ή υπηρεσιακή ιδιότητα και όσοι έχουν άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα.
Στο μεταξύ, συνολικά οι νεκροί στη χώρα λόγω κορωνοϊού φτάνουν τους 4.971 και τα κρούσματα τα 95.147 άτομα, ενώ έχουν θεραπευτεί 50.553 άτομα που νόσησαν με COVID-19.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης