Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποια είναι η νέα Γενική Γραμματέας Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου

tags :
Ποια είναι η νέα Γενική Γραμματέας Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου
Εχει μεγάλη εμπειρία στη δημόσια διοίκηση κατέχοντας θέσεις ευθύνης διαδοχικά στο υπουργείο Αμυνας, το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Ανάπτυξης
Η Βίκυ Λοΐζου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστήμιου με μεταπτυχιακό τίτλο στις Ευρωπαϊκές Σπουδές.
Ειδικεύεται στον στρατηγικό σχεδιασμό και τις μεταρρυθμίσεις – ειδικότερα στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων στον χώρο της οικονομίας και της αγοράς.
Εχει μεγάλη εμπειρία στη δημόσια διοίκηση κατέχοντας θέσεις ευθύνης διαδοχικά στο υπουργείο Αμυνας, το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Ανάπτυξης.
Ειδικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης ήταν υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τον συντονισμό όλων των μεταρρυθμίσεων, καθώς και για τη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΟΟΣΑ και η Παγκόσμια Τράπεζα.
Διετέλεσε Αναπληρώτρια Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιανουάριο 2016.
Ενώ τα τελευταία δύο χρόνια, επιβιώνοντας από έναν σπάνιας μορφής καρκίνο, εστίασε σε θέματα πολιτικής υγείας και μεταρρυθμίσεων στο σύστημα υγείας, ως σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
 
Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης