Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (Δημοκρατικοί ΗΠΑ): Ψεύδεται κατάφωρα ο Trump για την επιστολική ψήφο

tags :
Biden (Δημοκρατικοί ΗΠΑ): Ψεύδεται κατάφωρα ο Trump για την επιστολική ψήφο
Θέλει να αποσπάσει την προσοχή από τις δικές του αποτυχίες τόνισε ο Biden
Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump για τα όσα υποστηρίζει σχετικά με τον κίνδυνο νοθείας των εκλογών λόγω της επιστολικής ψήφου εξαπέλυσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Joe Biden.
Ο Biden υποστήριξε πως ο Trump λέει «κατάφωρα ψέματα» για την επιστολική ψήφο προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις δικές του αποτυχίες.
Πρόκειται για την πιο ηχηρή και έντονη αντίδραση του Biden στα όσα είπε ο Trump, ο οποίος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι οι προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου θα μπορούσαν να αναβληθούν.
Ο Biden τόνισε ότι ο Trump θα κάνει ότι είναι δυνατό για να επιχειρηματολογήσει σχετικά με τον κίνδυνο νοθείας στις εκλογές.
«Πρότεινε να αναβάλουμε τις εκλογές λέγοντας κατάφωρα ψέματα σχετικά με τον κίνδυνο νοθείας από την επιστολική ψήφο.
Θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να εκμεταλλευθεί αυτήν την πανδημία για πολιτικούς σκοπούς.
Για να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από την πλήρη αποτυχία του» υποστήριξε ο Biden.
Σημειώνεται πως ο Trump σε ανάρτηση του στο twitter την περασμένη εβδομάδα, είχε αναφέρει ότι δεν θα εμπιστευτεί τα αποτελέσματα μιας εκλογικής διαδικασίας η οποία θα περιλαμβάνει ευρεία χρήση επιστολικής ψήφου.
Μάλιστα, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η εκλογική διαδικασία της 3ης Νοεμβρίου μπορεί να αναβληθεί, ιδέα την οποία απέρριψαν άμεσα οι Δημοκρατικοί, αλλά και οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο, καθώς το Κογκρέσο είναι το μόνο που έχει την εξουσία να προχωρήσει σε αναβολή της διεξαγωγής των προγραμματισμένων προεδρικών εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης