Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Παναγιώτης Σημαντηράκης: Καταγράφουμε σταθερά ανοδική πορεία στην τουριστική κίνηση

tags :
Παναγιώτης Σημαντηράκης: Καταγράφουμε σταθερά ανοδική πορεία στην τουριστική κίνηση
Ο δήμαρχος Χανίων επισημαίνει ότι η πόλη καταγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία με στόχο την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των τουριστικών επιχειρήσεων
Για τη σταδιακή ανάκτηση της τουριστικής ζήτησης, την πορεία της φετινής σεζόν, αλλά και για τον προβληματισμό που εγείρουν οι «χαμένοι» για τον ελληνικό τουρισμό μήνες, μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o Παναγιώτης Σημαντηράκης, δήμαρχος Χανίων, επισημαίνοντας ότι η πόλη καταγράφει μια σταθερή ανοδική πορεία, στόχος της οποίας είναι να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα των τουριστικών επιχειρήσεων.
«Πιστεύουμε ότι ο Αύγουστος θα έχει κάποια καλύτερη εικόνα τόσο όσον αφορά τον τουρισμό από το εξωτερικό, αλλά και με μεγαλύτερη έμφαση στον εσωτερικό τουρισμό.
Είναι μια δυναμική κατάσταση», λέει χαρακτηριστικά.
«Έχει υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση σε συνεννόηση και με την περιφέρεια Κρήτης για το πώς θα εκπαιδεύσουμε τον κλάδο του τουρισμού.
Έχουν γίνει τοπικά δεκάδες σεμινάρια για να μπορέσουν οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες να τηρούν όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας που προβλέπονται, αλλά και να υπάρχει η αίσθηση ότι είμαστε προετοιμασμένοι να ανταποκριθούμε σε κάθε περίσταση», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χανίων, προαναγγέλλοντας, παράλληλα, νέα δημόσια έργα για την πόλη.
«Ήμασταν από τους πρώτους δήμους που ανακοινώσαμε, αλλά κυρίως εφαρμόσαμε όλες τις πολιτικές ανακούφισης προς τους επιχειρηματίες», προσέθεσε.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86972
 
Πηγή: www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης