Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πώς θα αλλάξουν οι ταξιδιωτικές κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2021

tags :
Πώς θα αλλάξουν οι ταξιδιωτικές κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2021
Όπως εκτιμάται η ταξιδιωτική ζήτηση θα συνεχίσει να εξασθενεί για κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου το εμβόλιο γίνει πραγματικότητα
Μια νέα έρευνα δείχνει ότι η τουριστική βιομηχανία δεν θα ανακάμψει πλήρως έως ότου βρεθεί εμβόλιο Covid-19. Η συντριπτική πλειοψηφία Καναδών και Αμερικανών είπε ότι θα σταματήσουν τα ταξίδια μέχρι τότε, σύμφωνα με την έρευνα της researchco.
Αν και αυτό δεν είναι καλό για τα βραχυπρόθεσμα διεθνή ταξίδια, η ζήτηση για ταξίδια θα βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου καθώς περισσότερα έθνη – ειδικά οι ΗΠΑ – αρχίζουν να ξεπερνούν τα αυξανόμενα ποσοστά μόλυνσης.
Τα θετικά νέα είναι ότι αρκετές χώρες έχουν κάνει συμβάσεις με πολλούς κατασκευαστές εμβολίων που ξεκινούν τώρα τις δοκιμές τους μέχρι το τέλος του έτους. Και ελπίζουν πως το 2021 το εμβόλιο θα έχει βρεθεί και η κατάσταση στα ταξίδια θα έχει βελτιωθεί.
Φορείς του κλάδου, κυβερνήσεις και ταξιδιωτικές εταιρείες συμφωνούν στο ότι κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι έχει το μέλλον.
Όπως εκτιμάται η ταξιδιωτική ζήτηση θα συνεχίσει να εξασθενεί για κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου το εμβόλιο γίνει πραγματικότητα. Αλλά θα ταξιδέψουμε ξανά.

Τα ταξίδια το 2021

Οι ταξιδιώτες στα ταξίδια το 2021 θα είναι πιο επιλεκτικοί. Θα κάνουν κράτηση σε επιχειρήσεις με τις καλύτερες πολιτικές επιστροφής χρημάτων ή πιστώσεων με χαμηλές καταθέσεις και ευέλικτους όρους.
Η προσφορά καταλυμάτων εκτός των μεγάλων τουριστικών πόλεων είναι περιορισμένη.
Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσουν τόσα δωμάτια στους ταξιδιωτικούς πράκτορες τώρα, καθώς θα είναι σίγουροι ότι θα τα πουλήσουν απευθείας σε πλήρεις τιμές λιανικής.
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα πρέπει να συνεχίσουν να παραμένουν στην κορυφή των διαφορετικών επιλογών που έχουν καθιερώσει οι προορισμοί για τους πελάτες τους, ενώ το «νέο κανονικό» θα ωθήσει τους νέους προορισμούς ψηλότερα στη λίστα επιθυμιών.
 
Πηγή: www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης