Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

«Εβδομάδα Τεχνολογίας» ξεκινά την Δευτέρα 3/8 στο Χρηματιστήριο Αθηνών

«Εβδομάδα Τεχνολογίας» ξεκινά την Δευτέρα 3/8 στο Χρηματιστήριο Αθηνών
O Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, θα κηρύξει την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστήριου την Τρίτη 4 Αυγούστου
«Εβδομάδα Τεχνολογίας» ξεκινά την Δευτέρα 3/8 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το πρώτο από μία σειρά ανάλογων αφιερωμάτων σε κλάδους εισηγμένων επιχειρήσεων.
Στο πλαίσιο δράσεών του για την ανάδειξη και προβολή στο οικοσύστημα της κεφαλαιαγοράς αλλά και στο ευρύτερο επενδυτικό κοινό των εισηγμένων εταιρειών και ειδικότερα συγκεκριμένων κλάδων κάθε φορά, το Χρηματιστήριο ετοίμασε και θα παρουσιάσει μέσω της ιστοσελίδας του( www.athexgroup.gr)  ένα σημαντικό  αφιέρωμα στις εισηγμένες εταιρείες Τεχνολογίας.
΄Έχουν ήδη προγραμματισθεί και θα ακολουθήσουν  ανάλογα αφιερώματα που θα καλύψουν το σύνολο του κλάδου  Ψηφιακής Τεχνολογίας  όπως  για εταιρείες Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών, Εξοπλισμού Τηλεπικοινωνιών κ.α.  ενώ στη συνέχεια την σκυτάλη θα πάρουν άλλοι κλάδοι δραστηριοποίησης εισηγμένων εταιρειών.
Με αφορμή το πρώτο αφιέρωμα αυτού του κύκλου, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, θα κηρύξει την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστήριου την Τρίτη 4 Αυγούστου.
Πέραν μίας εμπεριστατωμένης συνολικής παρουσίασης των εταιρειών του κλάδου – όπου θα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η εξέλιξη των μεγεθών των εταιρειών αυτών κατά την τελευταία δεκαετία – το εν λόγω αφιέρωμα θα συμπληρώνουν factsheets για κάθε μία εταιρεία ( με χρηματιστηριακά και οικονομικά μεγέθη αυτής) αλλά και videos στα οποία υψηλόβαθμο στέλεχος κάθε εταιρείας κάνει μία σύντομη παρουσίαση αυτής και  αναφέρεται  στις εκτιμήσεις και προοπτικές των επόμενων ετών.
Όλοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών θα κάνουν ειδική αναφορά στον αντίκτυπο  που η  πανδημία COVID-19 είχε στη λειτουργία των επιχειρήσεών  τους αλλά και στις προκλήσεις και ευκαιρίες που η πανδημία ανέδειξε.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης