Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό - Αύξηση μεταβλητότητας λόγω τέλος μήνα περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό - Αύξηση μεταβλητότητας λόγω τέλος μήνα περιμένουν οι αναλυτές
Η αύξηση των κρουσμάτων, η ένταση στις σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας, οι εκτιμήσεις για μεγάλη μείωση του παγκόσμιου ΑΕΠ, θα επηρεάσουν την επενδυτική ψυχολογία
Απαισιόδοξοι είναι για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές και περιμένουν πως η αρνητική ψυχολογία που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού θα συνεχίσει να επηρεάζει και την εγχώρια αγορά.
Η αύξηση των κρουσμάτων, η ένταση στις σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας, οι εκτιμήσεις για μεγάλη μείωση του παγκόσμιου ΑΕΠ, θα επηρεάσουν την επενδυτική ψυχολογία.
Η σημερινή συνεδρίαση είναι η τελευταία του Ιουλίου και δεν αποκλείεται να υπάρξει αύξηση των ροών και της μεταβλητότητας.
Η διάσπαση των 630 μονάδων στη χθεσινή συνεδρίαση φέρνει στο προσκήνιο τις επόμενες στηρίξεις οι οποίες εντοπίζονται στις 612 και 605 μονάδες με πιθανότερο στόχο τις 585 μονάδες σύμφωνα με αναλυτές.
Η απουσία σημαντικών επιχειρηματικών ειδήσεων δε βάζει κάποια μετοχή στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης.

Euroxx
Περιμένουμε πως οι ροές λόγω τέλους του μήνα θα αυξήσουν τη μεταβλητότητα στη σημερινή συνεδρίαση.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να παραμείνει υπό πίεση καταγράφοντας ανάλογες τάσεις με αυτές των αγορών του εξωτερικού όπου η ψυχολογία παραμένει αρνητική.

Beta
Η τελευταία συνεδρίαση του Ιουλίου και μέχρι στιγμής η αγορά υποχωρεί 3,14% τον Ιούλιο.
Η απουσία ειδήσεων σε συνδυασμό με το χαμηλό λόγω περιόδου ενδιαφέροντος αναμένεται να φέρουν χαμηλούς όγκους συναλλαγών και στάση αναμονής για τις ελληνικές μετοχές στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης