Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαίσιο: Συμμετοχή στον διαγωνισμό του υπ. Παιδείας για tablet στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Πλαίσιο: Συμμετοχή στον διαγωνισμό του υπ. Παιδείας για tablet στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Συμμετοχή της Πλαίσιο Computers στον διαγωνισμό του υπ. Παιδείας
Η Πλαίσιο Computers ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 5 του Π.Δ. 82/1996, όπως τροποποιημένο ισχύει σήμερα, ότι προτίθεται να συμμετάσχει στον ανοικτό, διεθνή, ηλεκτρονικό διαγωνισμό, που προκήρυξε με την υπ' αριθ. 05/2020 διακήρυξη το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την προμήθεια «φορητών ηλεκτρονικών συσκευών (tablet) για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση», προϋπολογισμού (με Φ.Π.Α.) 12.103.250,00 Ευρώ, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στις 14.08.2020, καθώς και ότι γενικά προτίθεται να συμμετέχει, εντός ενός έτους από σήμερα, σε διαδικασίες ανάληψης έργων, προμηθειών και υπηρεσιών του Δημοσίου, ν.π.δ.δ., ΟΤΑ και κάθε εν γένει φορέα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, σε όλες δε τις μετόχους μας-ανώνυμες εταιρίες, οι οποίες τυχόν δεν έχουν προβεί στη μέχρι φυσικού προσώπου, κατά την έννοια του Π.Δ. 82/1996, ονομαστικοποίηση των μετοχών τους, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες στο άρθρο 2 παράγρ. 3 του Π.Δ. 82/1996 κυρώσεις.
Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τις ανώνυμες εταιρείες - μετόχους μας όπως προβούν, εάν δεν το έχουν ήδη πράξει, στην ονομαστικοποίηση των μετοχών τους μέχρι φυσικού προσώπου κατά την έννοια του ως άνω Π.Δ. 82/1996 και παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους.
Ανακοινώνονται τέλος οι προβλεπόμενες στο άρθρο 2 παρ. 2 του Π.Δ. 82/1996 κυρώσεις, οι οποίες συνίστανται στην στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών τους δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική τους ιδιότητα, μέχρι την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης