Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΘΕΣγάλα: Έναρξη συνεργασίας με τα My Market

tags :
ΘΕΣγάλα: Έναρξη συνεργασίας με τα My Market
Ενισχύεται περαιτέρω η δυναμική ανάπτυξη του ΘΕΣγάλα, με μια νέα συνεργασία με τα Supermarket MY Market.
Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του ΘΕΣγάλα, ο Συνεταιρισμός επεκτείνει τη δραστηριότητα της διανομής των προϊόντων του προχωρώντας σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα λιανεμπορίου My Market.
Συγκεκριμένα, η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου και αφορά αρχικά στη διάθεση των γαλακτοκομικών προϊόντων ΘΕΣγάλα μέσω της γνωστής αλυσίδας στην Θεσσαλία.
Ο ΘΕΣγάλα προχωράει στην σύναψή συνεργασίας και με τα Super Market, My Market, με στόχο την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων του, διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο πώλησής τους.
Η συνεργασία με την αλυσίδα supermarket My Market, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην μέχρι τώρα ριζική αναδιάρθρωση που κάνει ο Θεσσαλικός Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας τα σημεία πώλησης. Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του, ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα Θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των supermarkets.
Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω των καταστημάτων My Market είναι το φρέσκο γάλα, καθώς και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα του Συνεταιρισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης