Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Δοκιμάζονται οι αντοχές της στήριξης των 630 μονάδων

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Δοκιμάζονται οι αντοχές της στήριξης των 630 μονάδων
Η πορεία των τραπεζικών μετοχών παραμένει αδύναμη καθώς οι επενδυτές φοβούνται αύξηση των κόκκινων δανείων λόγω της πανδημίας 
Το βλέμμα των επενδυτών παραμένει στις αγορές του εξωτερικού αλλά και στις ειδήσεις που δημοσιεύονται από τα μέσα ενημέρωσης και έχουν να κάνουν με την Τουρκία.
Η μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές να διατηρηθεί και στις επόμενες συνεδριάσεις ενώ ο χαμηλός τζίρος στο ελληνικό χρηματιστήριο δε μπορεί να ενισχύσει την επενδυτική ψυχολογία.
Η ισορροπία παραμένει εύθραυστη όσο ο γενικός δείκτης βρίσκεται κοντά στις 630 μονάδες και δοκιμάζει τις αντοχές της στήριξης.
Παράλληλα προβληματίζει και η αδυναμία των τραπεζικών μετοχών καθώς οι επενδυτές φοβούνται νέα αύξηση των κόκκινων δανείων λόγω της πανδημίας.
Η Τιτάν δημοσιεύει αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο μετά το κλείσιμο της αγοράς.
Η Eurobank Equities περιμένει πωλήσεις 414 εκατ. ευρώ μειωμένες κατά 2%, EBITDA 88 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 5% και καθαρά κέρδη στο δεύτερο τρίμηνο 33 εκατ. ευρώ.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει λόγω των μικτών τάσεων που επικρατούν στις αγορές του εξωτερικού.  

Beta
Συσσώρευση αναμένεται στη σημερινή συνεδρίαση για την εγχώρια αγορά ως αποτέλεσμα των ανησυχιών για ένα δεύτερο κύμα πανδημίας.
Οι επενδυτές είναι πιθανό να παραμείνουν απρόθυμοι διατηρώντας τον όγκο της αγοράς σε χαμηλά επίπεδα.
Στις διεθνείς αγορές η αύξηση των ποσοστών της ανεργίας για οι ανησυχίες για επερχόμενη οικονομική ύφεση θα οδηγήσει τις μετοχές σε αναζήτηση κατεύθυνσης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης