Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε συναγερμό Βουλγαρία και Τσεχία μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Σε συναγερμό Βουλγαρία και Τσεχία μετά την αύξηση των κρουσμάτων
Στη Βουλγαρία 270 νέες μολύνσεις καταγράφηκαν το τελευταίο 24 ωρο, ενώ οκτώ άνθρωποι πέθαναν το τελευταίο 24ωρο
Σε συναγερμό βρίσκεται η Βουλγαρία και η Τσεχία μετά την αύξηση του αριθμού των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού καθώς ξεπέρασαν τις 10.000 και 15.000 κρούσματα αντίστοιχα.
Στη Βουλγαρία 270 νέες μολύνσεις καταγράφηκαν το τελευταίο 24 ωρο, ενώ οκτώ άνθρωποι πέθαναν από την covid-19 στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται πλέον σε 337, ενώ τα κρούσματα έφτασαν τις 10.123.

Πάνω από 15.000 κρούσματα στην Τσεχία

Στην Τσεχία ο αριθμός των κρουσμάτων της covid-19 ξεπέρασε τις 15.000 χθες Παρασκευή, γεγονός που ώθησε τις αρχές να επαναφέρουν κάποιους περιορισμούς με στόχο την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθώς τα κρούσματα σημείωσαν ραγδαία άνοδο την προηγούμενη εβδομάδα.
Τις τελευταίες πέντε ημέρες στην Τσεχία καταγράφηκαν περισσότερες από 150 νέες μολύνσεις, ενώ η Πράγα προσπαθεί να περιορίσει μια εστία του κορωνοϊού που συνδέεται με ένα κλαμπ.
Για τον λόγο αυτό από σήμερα οι Τσέχοι θα πρέπει να φορούν μάσκα όταν συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους με περισσότερα από 100 άτομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης