Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Μαύρη μέρα η σημερινή για τον παγκόσμιο πολιτισμό και τον οικουμενικό χριστιανισμό

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Μαύρη μέρα η σημερινή για τον παγκόσμιο πολιτισμό και τον οικουμενικό χριστιανισμό
Η σημερινή μέρα είναι μια μαύρη μέρα για τον παγκόσμιο πολιτισμό και τον οικουμενικό χριστιανισμό, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής
"Μια μαύρη μέρα για τον παγκόσμιο πολιτισμό", χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης την προσευχή του Recep Tayyip Erdogan στην Αγιά Σοφιά μετατρέποντας την από παγκόσμιο μνημείο πολιτισμού της ανθρωπότητας σε τζαμί, αναίσχυντα και απροκάλυπτα.
Όπως είπε ο κ. Χρηστίδης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", "η πράξη αυτή πρέπει να προβληματίσει όλους αυτούς που εξακολουθούν να κάνουν business με τον κ. Erdogan".
Κάλεσε την ηγεσία της Ε.Ε. να αποφασίσει "αν θα μείνει στα ωραία λόγια τα οποία δεν θα συνοδεύονται από πράξεις ή αν θα πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους, αποφασιστικά, να προχωρήσει σε μέτρα και κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας".
Υπενθύμισε ότι είχαν αποφασιστεί με αιτία το προσφυγικό - μεταναστευτικό κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας οι οποίες δεν εφαρμόστηκαν ποτέ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης