Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ο Tσίπρας ευχαριστεί τον Macron και τον συγχαίρει για τα... άπταιστα ελληνικά του

Ο Tσίπρας ευχαριστεί τον Macron και τον συγχαίρει για τα... άπταιστα ελληνικά του
Tην πρωτοβουλία του Γάλλου προέδρου Macron να συγκαλέσει εκ νέου τη Σύνοδο του Νότου, χαιρετίζει από facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας
Την πρωτοβουλία του Emmanuel Macron να συγκαλέσει εκ νέου τη Σύνοδο των Χωρών του Νότου της ΕΕ, «αυτή την κρίσιμη ώρα για την Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο», χαιρετίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει πως «όταν πήραμε την πρωτοβουλία μαζί με τον Francois Holland να ιδρύσουμε τη Σύνοδο των Χωρών του Νότου της ΕΕ πριν τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, το κάναμε γιατί γνωρίζαμε ότι η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ μας είναι όρος όχι μόνο φιλίας και συνανάπτυξης αλλά και ασφάλειας».
«Χαιρετίζω λοιπόν την πρωτοβουλία του Προέδρου Macron να τη συγκαλέσει εκ νέου, αυτή την κρίσιμη ώρα για την Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο», τονίζει.
Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας έχει κοινοποιήσει τη σχετική ανάρτηση του Γάλλου Προέδρου που είναι γραμμένη στα ελληνικά, σχολιάζοντας: «Και φυσικά τον συγχαίρω για τα...άπταιστα Ελληνικά του!»

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης