Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Παρά το νοσηρό και διχαστικό πολιτικό κλίμα ο Τσίπρας θα συναντήσει τον Μητσοτάκη

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Παρά το νοσηρό και διχαστικό πολιτικό κλίμα ο Τσίπρας θα συναντήσει τον Μητσοτάκη
Μετά την πίεση Τσίπρα ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα ελληνοτουρκικά
Τη θέση ότι παρά το νοσηρό και διχαστικό πολιτικό κλίμα ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει αύριο Πέμπτη 23/7 τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνοτουρκική κρίση διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Αφού επί μήνες αρνείται τη χάραξη εθνικής στρατηγικής με τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, απαξιώνει την Εθνική Αντιπροσωπεία αρνούμενος να την ενημερώσει, απαξιώνει ακόμη και τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, καθώς δεν συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε, υπό τη πίεση της παρέμβασης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Βουλή, να ανακοινώσει πως θα ενημερώσει αύριο Πέμπτη τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση, παρά το νοσηρό και διχαστικό πολιτικό κλίμα που ο κ. Μητσοτάκης συνειδητά, με σχέδιο και με τη βοήθεια παρακρατικών μηχανισμών, ενορχηστρώνει, προκειμένου να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης απαλλάσσεται της υποχρέωσής του να ενημερώσει τη Βουλή για τις εξελίξεις και την ένταση στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Εκτός εάν θεωρεί ότι αρκεί ως ενημέρωση των βουλευτών η απίστευτη αποστροφή του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, ότι «αιφνιδιάσαμε την Τουρκία!» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης