Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: Δύο ή και περισσότερα τεστ κορωνοϊού κάνει ο πρόεδρος Trump καθημερινά

Λευκός Οίκος: Δύο ή και περισσότερα τεστ κορωνοϊού κάνει ο πρόεδρος Trump καθημερινά
Ο πρόεδρος είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο πολλά τεστ στην Αμερική ημερησίως, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, κάνει διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού αρκετές φορές την ημέρα, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Kayleigh McEnany.
«Ο πρόεδρος είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο πολλά τεστ στην Αμερική.
Ο ίδιος κάνει τέστ πιο συχνά από τον οποιονδήποτε, μερικές φορές την ημέρα», δήλωσε η ίδια.
Όταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει πόσα ακριβώς τεστ κάνει την ημέρα, η McEnany είπε: «Του κάνουν τεστ συχνά, δεν θα απαρυθμίσω πόσα συγκεκριμένα κάνει την ημέρα, αλλά μερικές φορές αυτό συμβαίνει περισσότερο από μια φορά».

Ο Donald Trump αποφάσισε να φορέσει μάσκα... την φορά και μιλά για πατριωτισμό: «Κανείς δεν είναι περισσότερο πατριώτης από μένα»


Σε μια περίοδο που γνωρίζει «ελεύθερη πτώση» η δημοτικότητά του, καθώς τα ποσοστά του υποχωρούν σημαντικά έναντι του αντιπάλου του, του Δημοκρατικού υποψηφίου για τις αμερικανικές εκλογές, Joe Biden, και ενώ έχει δεχτεί κύμα επικρίσεων για τις θέσεις του σχετικά με την πανδημία, έγραψε σε σχόλιό του στο Twitter ότι κανείς δεν είναι περισσότερο πατριώτης από εκείνον... τον «αγαπημένο», όπως αποκαλεί τον εαυτό του, πρόεδρο του λαού των ΗΠΑ.
«Είμαστε ενωμένοι στην προσπάθειά μας να καταπολεμήσουμε τον αόρατο κινεζικό ιό, ενώ πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πατριωτικό να φορά κανείς μάσκα, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να ληφθούν οι απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις.
Δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο πατριώτης από εμένα, τον αγαπημένο σας πρόεδρο», έγραψε την προηγούμενη ημέρα στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.
 
Image

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης