Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron: Θα υπάρξει συμβιβασμός στην Σύνοδο Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης των 750 δισ

Macron: Θα υπάρξει συμβιβασμός στην Σύνοδο Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης των 750 δισ
Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γάλλος Πρόεδρος E. Macron κατά την διάρκεια της 3ης ημέρας της Συνόδου Κορυφής, ξεκνησε 17 και συνεχίζει έως 19 Ιουλίου 2020 για το Ταμείο Ανάκαμψης
Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει συμβιβασμός στην Σύνοδο Κορυφής που έχει κρατήσει 3 ημέρες από τις 17 Ιουλίου έως και τις 19 Ιουλίου διατύπωσε ο Γάλλος Πρόεδρος E. Macron.
Μέχρι στιγμής το χάσμα είναι μεγάλο, υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις σε πολά ζητήματα ωστόσο ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron (Εμμανουήλ Μακρόν) δήλωσε την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ότι υπήρχε προθυμία για συμβιβασμό, για συμφωνία σχετικά με το Ταμείο οικονομικής Ανάκαμψης στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά δεν θα έπρεπε να μετριάσει τις φιλοδοξίες που υπάρχουν.
«Η προθυμία για συμβιβασμό δεν πρέπει να μας αποτρέψει από τη εύλογη φιλοδοξία που πρέπει να έχουμε», είπε όταν έφτασε για την τρίτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής που είχε αδιέξοδο από την αρχή.
«Θα δούμε τις επόμενες ώρες εάν τα δύο είναι συμβατά»
«Δεν πρόκειται για θέματα αρχής, διότι αντιμετωπίζουμε μια έκτακτη κατάσταση στην υγεία, οικονομική και κοινωνική κρίση, χρειαζόμαστε ευρωπαϊκή ενότητα» κατέληξε ο Macron.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης