Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαρδαλιάς: Αυστηρούς ελέγχους και κυρώσεις σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Χαρδαλιάς: Αυστηρούς ελέγχους και κυρώσεις σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό
Στόχος όλων θα πρέπει να είναι να μην ληφθούν περαιτέρω μέτρα γι' αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μας να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών
Αυστηρούς ελέγχους και κυρώσεις σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, προαναγγέλλει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε συνέντευξή του στα "Παραπολιτικά" ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκλείει το ενδεχόμενο ενός νέου lock down και επισημαίνει ότι το ποσοστό των εισαγόμενων κρουσμάτων παραμένει χαμηλό.
«Δεν τίθεται θέμα για γενικό lock down και αυτό γιατί, τους προηγούμενους μήνες εμπλουτίσαμε την εργαλειοθήκη μας με στοχευμένα μέτρα τοπικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους» τόνισε.
«Στόχος όλων θα πρέπει να είναι να μην ληφθούν περαιτέρω μέτρα. Γι' αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μας να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και να αποφεύγουμε κάθε είδους συγχρωτισμούς» υπογραμμίζει.
Αναφερόμενος στις δασικές πυρκαγιές υποστήριξε τι "κάθε ημέρα έχουμε κατά μέσο όρο 40 δασικές πυρκαγιές και πολλές υπό δύσκολες συνθήκες. Το γεγονός ότι η κατάσταση δεν ξέφυγε οφείλεται στα ακαριαία αντανακλαστικά των μηχανισμών μας, στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των στελεχών μας και σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και περιουσία αλλά και το φυσικό περιβάλλον της πατρίδας μας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης