Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο κόκκινο λόγω κορωνοϊού η Αυστραλία – Νέο θλιβερό ρεκόρ κρουσμάτων στη Βικτόρια

Στο κόκκινο λόγω κορωνοϊού η Αυστραλία – Νέο θλιβερό ρεκόρ κρουσμάτων στη Βικτόρια
Η Πολιτεία της Βικτόρια έχει απομονωθεί εδώ και μια εβδομάδα από την υπόλοιπη χώρα
Στο κόκκινο βρίσκεται η Αυστραλία λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού και κυρίως λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων που καταγράφονται στην Πολιτεία της Βικτόρια.
Συγκεκριμένα, οι αρχές στη Βικτόρια, τη δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, ανακοίνωσαν σήμερα 17/7 και για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο, νέο θλιβερό ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων, καθώς αναφέρθηκε ότι διαγνώστηκαν 428 κρούσματα τις προηγούμενες 24 ώρες, όταν είχαν επιβεβαιωθεί 317 περιπτώσεις μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 μόλις μια ημέρα νωρίτερα.
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι άλλοι τρεις ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19.
Η Βικτόρια τέθηκε σε καραντίνα, απομονώθηκε από την υπόλοιπη χώρα, πριν από μία εβδομάδα, εξαιτίας της έξαρσης των μολύνσεων.
Οι αρχές απηύθυναν σύσταση στους 4,9 εκατ. κατοίκους της Μελβούρνης, της πρωτεύουσας της πολιτείας, να μείνουν σπίτι και να μην βγαίνουν παρά μόνο αν είναι απολύτως αναγκαίο και αφού έχουν λάβει άδεια από τις αρχές.
Ωστόσο, σε όλη την Αυστραλία καταμετρώνται μόλις 116 θάνατοι και περίπου 11.000 κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό, απολογισμός πολύ χαμηλότερος από άλλες ανεπτυγμένες χώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης