Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

H Aθήνα στα νέα δρομολόγια της Wizz Air Abu Dhabi από τον Οκτώβριο (βίντεο)

tags :
H Aθήνα στα νέα δρομολόγια της Wizz Air Abu Dhabi από τον Οκτώβριο (βίντεο)
Ο νεότερος εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσε σήμερα το πολυαναμενόμενο δρομολόγιο από το Άμπου Ντάμπι προς την Αθήνα, με ημερομηνία έναρξης τις 2 Οκτωβρίου 2020
Η Αθήνα περιλαμβάνεται μεταξύ των έξι προορισμών της Wizz Air Abu Dhabi. Ο νεότερος εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσε σήμερα το πολυαναμενόμενο δρομολόγιο από το Άμπου Ντάμπι προς την Αθήνα, με ημερομηνία έναρξης τις 2 Οκτωβρίου 2020.
Ήδη εισιτήρια πωλούνται στο wizzair.com και μέσω της εφαρμογής της εταιρείας για κινητά τηλέφωνα, με τιμές που ξεκινούν από 29,99 ευρώ (απλή διαδρομή).


Η προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου στο εκτενές δίκτυο της Wizz Air στην Αθήνα, αντανακλά τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας και της Ελλάδας.
Τα 16 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας έχουν αποδείξει πως η Wizz Air παρέχει στην Ελλάδα πολύ ανταγωνιστικές και δημοφιλείς υπηρεσίες.
Οι πτήσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία, προσθέτουν περισσότερες από 70.000 θέσεις ετησίως στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και προσφέρουν σύνδεση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής με ένα νέο και συναρπαστικό προορισμό όλο το χρόνο.
“Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω το νέο δρομολόγιο της Wizz Air Abu Dhabi, το οποίο συνδέει την Αθήνα με το Άμπου Ντάμπι, δήλωσε ο Andras Rado, εκπρόσωπος του Wizz Air Group.
Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους Έλληνες επιβάτες στα υπερσύγχρονα αεροσκάφη μας τύπου Airbus A321neo.
Καθώς η Wizz Air δημιουργεί νέες συνθήκες απολύμανσης και υγιεινής στο ταξίδι, ανυπομονούμε για τη λειτουργία του νέου δρομολογίου χαμηλών ναύλων σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά ποιοτική εμπειρία στα αεροσκάφη μας.
Είμαι βέβαιος πως η Wizz Air θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, ενισχύοντας τον ελληνικό τουρισμό.”


Ενισχυμένα μέτρα υγιεινής
Η σημερινή ανακοίνωση έρχεται σε μια νέα εποχή που ξεκίνησε πρόσφατα για τη Wizz Air, με επίκεντρο την ενίσχυση των συνθηκών υγιεινής και απολύμανσης για το ταξίδι, μέσω μιας σειράς μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της προστασίας επιβατών και πληρωμάτων.
Στο πλαίσιο των νέων πρωτοκόλλων, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, τόσο τα πληρώματα όσο και οι επιβάτες φορούν υποχρεωτικά μάσκες προσώπου, ενώ, επιπλέον, τα πληρώματα φορούν υποχρεωτικά γάντια.
Τα αεροσκάφη της Wizz Air υπόκεινται τακτικά σε προηγμένη διαδικασία απολύμανσης με αντιικό και, κατόπιν του καθημερινού αυστηρά προγραμματισμένου καθαρισμού της WIZZ, όλα τα αεροσκάφη απολυμαίνονται επιπλέον κατά τη διάρκεια της νύχτας με το ίδιο αντιικό διάλυμα.
Αντισηπτικά μαντηλάκια παρέχονται σε κάθε επιβάτη κατά την είσοδο στο αεροσκάφος, τα περιοδικά έχουν αφαιρεθεί από το αεροσκάφος και για όλες οι αγορές κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενθαρρύνεται η ανέπαφη πληρωμή. Ζητείται από τους επιβάτες να τηρούν τις φυσικές αποστάσεις βάσει των μέτρων των τοπικών αρχών υγείας και οι ταξιδιώτες ενθαρρύνονται να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά πριν από την πτήση όλες τις αγορές υπηρεσιών (π.χ. check-in αποσκευών, προτεραιότητα WIZZ, ταχεία εξυπηρέτηση ελέγχου ασφαλείας), προκειμένου να ελαχιστοποιείται κάθε πιθανή φυσική επαφή στο αεροδρόμιο.
Προσθέτοντας στην κράτηση το WIZZ Flex, οι επιβάτες μπορούν να διασφαλίζουν πως, εάν αλλάξουν οι συνθήκες για το ταξίδι τους ή απλώς επιθυμούν να ταξιδέψουν σε άλλη ημερομηνία ή προορισμό, μπορούν να προβούν σε νέα κράτηση με οποιαδήποτε άλλη πτήση της WIZZ επιλέξουν.
Η πρόσθετη αυτή προστασία των κρατήσεων έχει ως στόχο να νιώθουν οι επιβάτες ήρεμοι και ασφαλείς, αυτή την εποχή της αβεβαιότητας.

Το βίντεο των νέων μέτρων ασφάλειας και προστασίας υγείας της Wizz Air


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης