Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Άνοιξε ξανά το Walt Disney World - Υποχρεωτική η χρήση μάσκας

ΗΠΑ:  Άνοιξε ξανά το Walt Disney World - Υποχρεωτική η χρήση μάσκας
Μάσκες φορούσαν τόσο οι επισκέπτες όσο και οι εργαζόμενοι
Άνοιξε εκ νέου το Walt Disney World στη Φλόριντα για το κοινό, για πρώτη φορά εδώ και 4 μήνες, ενώ συνεχίζει να καταγράφεται έξαρση κρουσμάτων νέου κορωνοϊού στην πολιτεία.
Η Walt Disney Co υποδέχθηκε περιορισμένο αριθμό επισκεπτών σε συγκεκριμένα τμήματα των τεραστίων εγκαταστάσεων στο Ορλάντο,  όπου εφαρμόζεται σειρά μέτρων ασφαλείας για καθησυχάσουν τους επισκέπτες και να μειώσουν το ενδεχόμενο διασποράς του ιού.
Έτσι, οι στρατιώτες του Πολέμου των Άστρων επέβαλλαν τη χρήση της μάσκας και ο Μίκυ Μάους χαιρετούσε τους επισκέπτες από απόσταση.
Η διοίκηση της εταιρείας εξέφρασε την αυτοπεποίθησή της ότι ανέπτυξε ένα υπεύθυνο σχέδιο για την επαναλειτουργία του θεματικού πάρκου σε στάδια, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των πάρκων της Disney.
Μάσκες φορούσαν τόσο οι επισκέπτες όσο και οι εργαζόμενοι στο Magic Kingdom και το Animal Kingdom, τα δύο πάρκα που άνοιξαν.
Τους θερμομετρούσαν και τους δόθηκαν συστάσεις να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης παντού, από τους δρόμους έως τα τρενάκια, ενώ οι θέσεις χωρίζονται με πλέξιγκλας και στο έδαφος έχουν τοποθετηθεί σημάνσεις που υποδεικνύουν στον κόσμο πού πρέπει να στέκεται.
Πάντως, το θέρετρο ανέστειλε εκδηλώσεις, όπως παρελάσεις και άλλες δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν συγχρωτισμό,  αν και σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter διακρίνονται άνθρωποι κοντά ο ένας στον άλλο περιμένοντας να μπουν.
Οι εργαζόμενοι επέβαλαν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης μετά από 30 λεπτά.
Σημειώνεται ότι η Φλόριντα έχει αναδειχθεί σε εστία κρουσμάτων COVID-19 και μάλιστα τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει καταγράψει 109.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης