Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σέρρες: Εκτεταμένοι έλεγχοι του ΕΟΔΥ στον Προμαχώνα - Αυξημένη η κίνηση

Σέρρες: Εκτεταμένοι έλεγχοι του ΕΟΔΥ στον Προμαχώνα - Αυξημένη η κίνηση
Aπό την Τρίτη 14/7  όσοι εισέρχονται στη χώρα μας από το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα θα είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου για τον κορωνοϊό
Eκτεταμένους δειγματοληπτικούς ελέγχους στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα διενεργούν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ καθ’ όλο το 24ωρο σχεδόν στο σύνολο των επισκεπτών - τουριστών που επιθυμούν να εισέλθουν στη χωρά μας.
Η κίνηση στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα από τουρίστες - επισκέπτες που θέλουν να εισέλθουν στην Ελλάδα, κυρίως από  τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, είναι αυξημένη.
Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου  σχηματίστηκαν ουρές αυτοκίνητων, αν και σύμφωνα με στελέχη του αστυνομικού τμήματος Προμαχώνα, η βουλγαρική πλευρά είχε προβεί σε ρύθμιση της κυκλοφορίας για να μην προκληθεί συνωστισμός στην ελληνική πλευρά.
Ωστόσο, σημειώθηκαν οι καθυστερήσεις που ξεπερνούσαν τη μία ώρα στο συνοριακό σταθμό εξαιτίας του διαβατηριακού ελέγχου και των αυξημένων πλέον υγειονομικών ελέγχων.
Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη  14/7  όσοι εισέρχονται στη χώρα μας από το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα θα είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου για τον κορωνοϊό, που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.
Ακόμη, σε ισχύ παραμένει η υποχρέωση συμπλήρωσης του Passenger Locator Form από τους ταξιδιώτες 24 ώρες  πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης