Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Στη διάθεση του κοινού η τηλεδιαβούλευση για τα βασικά καταναλωτικά είδη

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Στη διάθεση του κοινού η τηλεδιαβούλευση για τα βασικά καταναλωτικά είδη
Στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού έχει αναρτηθεί η τηλεδιαβούλευση στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας για τα βασικά καταναλωτικά είδη
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου του 2020 η προγραμματισμένη ημερίδα-τηλεδιαβούλευση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας στα βασικά καταναλωτικά είδη (σούπερ μάρκετ).
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της επιτροπής, η τηλεδιαβούλευση ήρθε σε συνέχεια της υποβολής έγγραφων υπομνημάτων από ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και φορείς και σχεδιάστηκε με την προοπτική να λειτουργήσει ως ένα διαδραστικό φόρουμ για την ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την αγορά των βασικών καταναλωτικών ειδών και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αναμόρφωσης της ψηφιακής επικοινωνίας της Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Η επιτροπή ευελπιστεί στην αμεσότερη επαφή τόσο με τις επιχειρήσεις όσο και με τους καταναλωτές και τους πολίτες, προς όφελος της ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας.
Την τηλεδιαβούλευση παρακολούθησαν σε ζωντανή ροή μέσω της πλατφόρμας της Επιτροπής Ανταγωνισμού πολλοί ενδιαφερόμενοι, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν επιχειρήσεις, σύνδεσμοι/ενώσεις επιχειρήσεων και εμπόρων, δικηγόροι και οικονομολόγοι που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε ζητήματα προστασίας ελεύθερου ανταγωνισμού, καθώς και εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας, κοινωνικών εταίρων και ενώσεων καταναλωτών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, επιστήμονες και εκπρόσωποι της αγοράς πραγματοποίησαν παρουσιάσεις πάνω σε ένα μεγάλο εύρος επίκαιρων ζητημάτων δικαίου και οικονομικών του ανταγωνισμού.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν σε πραγματικό χρόνο με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Ανταγωνισμού και τους ομιλητές, να διατυπώσουν ερωτήματα και να εκφράσουν τις απόψεις τους για τα θέματα που τους ενδιέφεραν.
Το πλήρες βίντεο της τηλεδιαβούλευσης μπορούν να το παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού ή το κανάλι της επιτροπής στο YouTube.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης