Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ζηναΐς Κοντούλη (Metropolitan Hospital): Υπάρχουν καινούργιες μέθοδοι για την ανακούφιση του πόνου

tags :
Ζηναΐς Κοντούλη (Metropolitan Hospital): Υπάρχουν καινούργιες μέθοδοι για την ανακούφιση του πόνου
Η διευθύντρια στο Ιατρείο Πόνου του Metropolitan Hospital μιλά για τη μέθοδο η οποία «κοιμίζει» τα νεύρα που προκαλούν την ημικρανία
Για τη μέθοδο η οποία «κοιμίζει» τα νεύρα που προκαλούν την ημικρανία, αλλά και για τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου μιλά σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η Ζηναΐς Κοντούλη, αναισθησιολός, διευθύντρια στο Ιατρείο Πόνου του Metropolitan Hospital, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πάνω από 10 είδη κεφαλαλγίας.
«Με την τεχνική αυτή, ο ασθενής δεν λαμβάνει φάρμακα που προκαλούν εξάρτηση και υπνηλία. Επίσης, μπορούμε να μειώσουμε τις εξάρσεις μέσα στον μήνα. Εννέα στους 20 Έλληνες έχουν έστω έναν πόνο. Είναι σημαντικό οι ασθενείς να ψάχνουν ιατρεία που έχουν επεμβατικές μεθόδους, δηλαδή να φύγουμε λίγο από τις φαρμακευτικές, παλιές, μεθόδους. Υπάρχουν καινούργιες μέθοδοι οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν και να ανακουφίσουν πάρα πολύ τους ασθενείς», τονίζει, μεταξύ άλλων, η Ζηναΐς Κοντούλη, υπογραμμίζοντας ότι η αφυδάτωση, το κόκκινο κρασί, η σοκολάτα και οι ορμονικές διαταραχές μπορούν να προκαλέσουν ημικρανία.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86734

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης