Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η MetLife Ελλάδος στηρίζει τους νέους και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα για άλλη μια χρονιά

tags :
Η MetLife Ελλάδος στηρίζει τους νέους και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα για άλλη μια χρονιά

Η MetLife ήταν χορηγός του προγράμματος του Junior Achievement Greece
Η MetLife, συνεπής στη δέσμευσή της απέναντι στη νέα γενιά, ήταν χορηγός του προγράμματος του Junior Achievement Greece που φιλοξένησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον φετινό διαγωνισμό JA Europe Enterprise Challenge 2020.
Η διαδικτυακή τελετή της απονομής των βραβείων του «17ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Φοιτητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 18 φοιτητικές ομάδες από 17 ευρωπαϊκές χώρες. Καλύτερη Φοιτητική Start Up της Ευρώπης 2020 ανακηρύχθηκε η κοινωνική επιχείρηση «Αid4All» από την Κύπρο, ενώ την Ελλάδα εκπροσώπησε η ομάδα Dr.IV από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα βραβεία στις τρεις πρώτες ομάδες απένειμαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Άκης Σκέρτσος και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.
Η MetLife, ως χορηγός του προγράμματος, απένειμε το Ειδικό Βραβείο «MetLife Customer Focus Award 2020», το οποίο απέσπασε η ομάδα «Pure World» από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η ειδική αυτή διάκριση, έχει στόχο να επιβραβεύσει επιχειρηματικές ιδέες που προωθούν την αριστεία στην εξυπηρέτηση των πελατών, αξιοποιώντας καινοτομίες και σύγχρονα εργαλεία, προκειμένου να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη, προσφέροντας παράλληλα αξία στην κοινωνία.
Η αξιολόγηση έγινε από κριτική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της MetLife Ελλάδος: κα Λένια Παπαγγελοπούλου, MetLife Greece MFC General Manager and EMEA Portfolio Manager, κα Πόπη Ρούσσου, EMEA Bancassurance Executive και κα Θάλεια Αγγελίδη, Head of Marketing and Communications, της MetLife Ελλάδος, η οποία δήλωσε:
«Στη MetLife, αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους να βάζουμε πάντα τους πελάτες μπροστά σε ό,τι κάνουμε.
Τα προϊόντα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν δημιουργηθεί με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ασφαλισμένων μας.
Αντιλαμβανόμαστε εκείνα που τους απασχολούν και σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον τους.
Είναι, επομένως, απολύτως φυσικό να απονείμουμε εμείς το συγκεκριμένο ειδικό βραβείο.
Με τη διάκριση αυτή, αναγνωρίζουμε τη δουλειά άριστων ομάδων με καινοτόμες ιδέες, που απλουστεύουν τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας με τους πελάτες και ανοίγουν νέους δρόμους στην εξυπηρέτησή τους.»
Στη χώρα μας, η MetLife υποστηρίζει συστηματικά τα τελευταία επτά χρόνια τη διοργάνωση των φοιτητικών και μαθητικών διαγωνισμών του ΣΕΝ/Junior Achievement Greece, τόσο μέσω χορηγιών όσο και με τη συμμετοχή εθελοντών της, που παρέχουν mentoring και καθοδήγηση στις επιχειρηματικές ομάδες. Μέχρι σήμερα, η MetLife και το MetLife Foundation έχουν διαθέσει πάνω από 500.000 δολάρια σε σχετικά προγράμματα στην Ελλάδα, ενώ περισσότεροι από 400 εθελοντές της MetLife έχουν εκπαιδεύσει πάνω από 4.000 μαθητές και φοιτητές.

Σχετικά με τη MetLife Ελλάδος

Η MetLife πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για πάνω από 55 χρόνια, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας ζωής στη χώρα μας.
Σήμερα, αποτελεί τη Νο1 επιλογή, στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών ασφαλιστικών προγραμμάτων, η MetLife καλύπτει αποτελεσματικά, με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα, τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Αξιοποιώντας τη διεθνή της τεχνογνωσία, την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, καθώς και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών της, συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα και να στέκεται δίπλα στις ανάγκες των Ελλήνων πελατών της, κάθε στιγμή.

152 χρόνια MetLife

Εδώ και 152 χρόνια, η MetLife είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφαλιστικών υπηρεσιών παγκοσμίως, εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες, σε περισσότερες από 40 χώρες.
Από την ίδρυσή της, το 1868, μέχρι σήμερα, ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, με κύριο χαρακτηριστικό τη διαρκή εξέλιξη και την αποτελεσματική προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της.
Σήμερα, η MetLife, Inc. (NYSE: MET) απασχολεί συνολικά περίπου 48.000 εργαζόμενους, την εμπιστεύονται περισσότεροι από 100 εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, ενώ το 2018 κατέβαλε πάνω από 48 δισεκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις. Περισσότερες από 90 εταιρίες του FORTUNE100, εμπιστεύονται τη MetLife για την ασφάλιση του προσωπικού τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης