Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προειδοποίηση Θεοδωρικάκου σε ΣΥΡΙΖΑ: Νομικές συνέπειες για όποιον μου επιτίθεται συκοφαντικά με ψέματα

Προειδοποίηση Θεοδωρικάκου σε ΣΥΡΙΖΑ: Νομικές συνέπειες για όποιον μου επιτίθεται συκοφαντικά με ψέματα
Ο υπουργός Εσωτερικών έστειλε σαφές μήνυμα για τα περί «τριγωνικής σχέσης» με τον επιχειρηματία, Χρήστο Καλογρίτσα
Αυστηρή προειδοποίηση προς οποιονδήποτε συνεχίσει τις επιθέσεις εναντίον του, ότι θα ηττηθεί πολιτικά και θα υποστεί κάθε νομική συνέπεια της πράξης του εφόσον χρησιμοποιεί ψέματα και συκοφαντίες, απηύθυνε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στα περί «τριγωνικής σχέσης» με τον επιχειρηματία, Χρήστο Καλογρίτσα, τα οποία ανέφερε απογευματινή εφημερίδα ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: «Είναι γνωστή στο πανελλήνιο η επαγγελματική μου πορεία και διαδρομή.
Έχω εργαστεί 35 χρόνια στη ζωή μου.
Τα 15 από αυτά ως συνεργάτης και πρόεδρος για μεγάλο διάστημα της εταιρείας GPO ΑΕ.
Όλος ο κόσμος με θυμάται από την εποχή που παρουσίαζα τις μετρήσεις στο κοινό.
Αυτή η διαδρομή, με δική μου απόφαση, ολοκληρώθηκε το 2016 όταν στρατεύθηκα στον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη για να βάλει ένα τέλος στην εποχή της δημαγωγίας, του διχασμού και του λαϊκισμού και στον δημιουργικό του αγώνα να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας ως ηγέτης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης της ΝΔ.
Στρατεύθηκα αποκλειστικά και μόνο σε αυτήν την υπόθεση και διέκοψα οποιαδήποτε σχέση με την επαγγελματική πλευρά των δημοσκοπήσεων. (...) Το μόνο που με απασχολεί και το μόνο με το οποίο ασχολούμαι είναι η σκληρή εργασία μου νυχθημερόν για να πετύχω στα καθήκοντα που μου έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός.
Επομένως προειδοποιώ, οποιονδήποτε συνεχίσει τις συκοφαντικές επιθέσεις με ψέματα στο πρόσωπό μου, ότι θα ηττηθεί πολιτικά, γιατί θα πέσει πάνω σε πολιτικό τοίχο και θα υποστεί κάθε νομική συνέπεια της πράξης του εφόσον χρησιμοποιεί ψέματα και συκοφαντίες.
Αυτή είναι ένα τελευταίο μήνυμα, προς όσους αυτό αφορά».
Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «ο τέως πρωθυπουργός προφανώς δεν απευθύνθηκε στην ελληνική κοινωνία, απευθύνθηκε στους βουλευτές του κόμματός του σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την αμηχανία του και να ανορθώσει το ηθικό τους.
Επέλεξε όμως, τελικά, να ταυτισθεί πλήρως με τον κ. Παππά. Προφανώς ο κ. Τσίπρας γνωρίζει τους λόγους».
«Η δική μας ατζέντα», προσέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, «είναι η ανόρθωση της οικονομίας, η στήριξη των θέσεων απασχόλησης, η ψηφιοποίηση του κράτους η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Εμείς ενώνουμε τους Έλληνες και προχωράμε μπροστά.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κινείται με ταχύτητα προς το παρελθόν της, διασπά, διχάζει και συκοφαντεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης