Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο μυθικός ΗΡΑΚΛΗΣ και οι 12 ΑΘΛΟΙ του «ζωντανεύουν» στα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ

tags :
Ο μυθικός ΗΡΑΚΛΗΣ και οι 12 ΑΘΛΟΙ του «ζωντανεύουν» στα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ  δημιουργεί νέα σειρά ζυμαρικών «τα θεματικά μας» με  σχέδια εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά και δημιουργεί νέα σειρά ζυμαρικών «τα θεματικά μας» με  σχέδια εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία, ξεκινώντας με τους 12 Άθλους του Ηρακλή, με στόχο να εκπλήξει, αλλά και να εμπνεύσει τους λιλιπούτειους φίλους.
Το λιοντάρι της Νεμέας, η Λερναία Ύδρα, οι Στυμφαλίδες Όρνιθες, η Ζώνη της Ιππολύτης, ο Ερυμάνθιος Κάπρος και όλοι οι υπόλοιποι άθλοι του Ηρακλή «ζωντανεύουν» στο καθημερινό οικογενειακό τραπέζι.  Δεκατρία διαφορετικά σχήματα, εμπνευσμένα από τα κατορθώματα του μυθικού ήρωα, από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου, σχεδιάστηκαν από τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ειδικά για τα παιδιά, προσφέροντας την ευκαιρία να συζητήσουν και να μάθουν για σημαντικές αρχές όπως η ανδρεία, η γενναιότητα, η αποφασιστικότητα, η αρετή.
Παράλληλα, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ αναμένεται να εμπλουτίσει τη σειρά και με άλλους αγαπημένους ήρωες από την αρχαία Ελλάδα.
Η Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ γνωστή για την ευαισθησία και την αγάπη της στα παιδιά έχει δημιουργήσει ειδικές σειρές και για τις μικρότερες ηλικίες που ανακαλύπτουν τον κόσμο και τα νήπια που μαθαίνουν να τρώνε μόνα τους!
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, ιδρυτικό και δυναμικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επενδύει συστηματικά στην παραγωγή καινοτόμων και πρωτότυπων ζυμαρικών στηρίζοντας τα Ελληνικά προϊόντα, από το στάδιο της παραγωγής μέχρι την τελική διανομή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης