Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Απευθείας πτήσεις προς το Λονδίνο ξεκινά η SunExpress

tags :
Απευθείας πτήσεις προς το Λονδίνο ξεκινά η SunExpress
Η SunExpress θα ξεκινήσει να εκτελεί εβδομαδιαία απευθείας προγραμματισμένη πτήση προς το Λονδίνο από την Αττάλεια και το Gaziantep από τις 10 Ιουλίου
Μετά την άρση των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων που επέβαλε η τουρκική κυβέρνηση τον Ιούνιο, η SunExpress ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις της προς το Λονδίνο από Αττάλεια, Άγκυρα, Σμύρνη και Γκαζιαντέπ.
Η SunExpress θα ξεκινήσει να εκτελεί εβδομαδιαία απευθείας προγραμματισμένη πτήση προς το Λονδίνο από την Αττάλεια και το Gaziantep από τις 10 Ιουλίου.
Η αεροπορική εταιρεία, η οποία έχει ήδη επαναλάβει τις πτήσεις της προς το Ηνωμένο Βασίλειο από την Άγκυρα στις 2 Ιουλίου και από τη Σμύρνη την επόμενη μέρα, θα συνεχίσει να εκτελεί δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από Σμύρνη και μία εβδομαδιαία πτήση από Άγκυρα προς Λονδίνο.
Μετά την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να συμπεριλάβει την Τουρκία στις “πράσινες χώρε”, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την Τουρκία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα εξαιρεθούν από τη διαδικασία καραντίνας από τις 10 Ιουλίου.
Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που θα μπουν σε εφαρμογή τις επόμενες ημέρες, οι επιβάτες δεν υποχρεούνται πλέον να αυτοαπομονωθούν για 14 ημέρες, εάν δεν είχαν πάει σε άλλη χώρα, η οποία δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο με τις συγκεκριμένες χώρες τις τελευταίες 14 ημέρες πριν από την άφιξή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης