Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Ανεπαρκή τα μέτρα που πήρατε – Είστε δέσμιος της ανικανότητας των υπουργών σας

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Ανεπαρκή τα μέτρα που πήρατε – Είστε δέσμιος της ανικανότητας των υπουργών σας
Παντού βλέπω προβλήματα ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της συζήτησης στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» της επίκαιρης ερώτησης της κας.Γεννηματά προς τον πρωθυπουργό για την οικονομία και την εργασία.
Η κα.Γεννηματά υποστήριξε ότι «υπάρχει κρίση στην οικονομία και την κοινωνία» ενώ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό ότι είναι ανεπαρκή τα μέτρα που έλαβε».
«Δεν είπαμε ποτέ ότι υπάρχει λεφτόδεντρο.
Παρουσιάσαμε έγκαιρα το ενδιάμεσο πρόγραμμα, που ήταν στοχευμένο και κοστολογημένο, με στόχο να μείνουν η οικονομία και η κοινωνία όρθιες.
Δεν μας ακούσατε.
Παντού βλέπω προβλήματα» είπε η κα.Γεννηματά.
«Είστε δέσμιος των συντηρητικών, είστε δέσμιος της ανικανότητας των υπουργών σας, που οδηγεί σε ερείπια, φτώχεια και λουκέτα» υπογράμμισε η κα.Γεννηματά, τονίζοντας ότι τα κυβερνητικά μέτρα για τη στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων πέρα από καθυστερημένα, είναι και ανεπαρκή.
«Δεν υπάρχει ρευστότητα στις επιχειρήσεις.
Μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΚΤ, οφείλατε να εξασφαλίσετε γενναία εργαλεία ρευστότητας.
Αφήσατε ασύδοτες τις τράπεζες να κάνουν κουμάντο και να βάζουν εμπόδια.
Δυσάρεστη εμπειρία το ΤΕΠΙΧ ΙΙ, εγκρίθηκαν μόλις 1 στις 10 αιτήσεις, κατώτερο των αναγκών το πρόγραμμα» ανέφερε η κα.Γεννηματά, η οποία κάλεσε τον πρωθυπουργό να μειώσει το ΦΠΑ στη διαμονή και στην εστίαση στο 6%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης