Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Μείωση στις συμφωνίες του παγκόσμιου τομέα ταξιδιών και τουρισμού

tags :
Μείωση στις συμφωνίες του παγκόσμιου τομέα ταξιδιών και τουρισμού
Ενώ η δραστηριότητα διαπραγμάτευσης μειώθηκε σε βασικές αγορές όπως οι ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσίασε βελτίωση
Ο αριθμός των συμφωνιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα μειώθηκε κατά 3,8% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έληξε στις 28 Ιουνίου, σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων για τις προσφορές της GlobalData.
“Ο τομέας ταξιδιών και τουρισμού έχει πληγεί περισσότερο λόγω του Covid-19 και η δραστηριότητα των συναλλαγών στον τομέα παρέμεινε επίσης ασυνεπής από το ξέσπασμα, λέει ο επικεφαλής αναλυτής της GlobalData Ουρατζόσι Μπές. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα μείωσης για τον κλάδο”.
Η ανακοίνωση για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων, την προσφορά μετοχών και τις προσφορές χρέους μειώθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ ο αριθμός των συμφωνιών συγχωνεύσεων και εξαγορών (M&A) αυξήθηκε και οι όγκοι ιδιωτικών μετοχών και εταιρικών σχέσεων παρέμειναν στο ίδιο επίπεδο.
Η δραστηριότητα της διαπραγμάτευσης παρέμεινε ασυνεπής στις γεωγραφικές περιοχές από το ξέσπασμα της πανδημίας.
Ενώ η δραστηριότητα διαπραγμάτευσης μειώθηκε σε βασικές αγορές όπως οι ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσίασε βελτίωση.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης