Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πτήσεις της Ryanair από 19,99 από Θεσσαλονίκη

tags :
Πτήσεις της Ryanair από 19,99 από Θεσσαλονίκη
Για να γιορτάσει την επανέναρξη των πτήσεων από το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2020, η Ryanair ξεκίνησε μια πώληση θέσεων με μόλις 19,99 € μονή διαδρομή, για ταξίδια τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2020
Μετά από 4 μήνες, η Ryanair ξεκίνησε τις πτήσεις της από Θεσσαλονίκη για το καλοκαίρι του 2020, με πρώτο δρομολόγιο την Πάφο.
Αυτή η πτήση σηματοδότησε το πρώτο δρομολόγιο από το πρόγραμμα της Ryanair για το καλοκαίρι του 2020 για τη Θεσσαλονίκη στις 24 Ιουνίου.
Με το πλήρες πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας να λειτουργεί από την 1η Ιουλίου σε 30 διαδρομές προς προορισμούς όπως η Ρώμη, το Παρίσι ή η Φρανκφούρτη.
Μετά την άρση των περιορισμών ταξιδιού, οι Ευρωπαίοι μπορούν τώρα να σχεδιάσουν μια καλοκαιρινή καλοκαιρινή απόδραση με τους χαμηλότερους ναύλους. Καθώς και με τα νέα μέτρα υγείας που έχει αναπτύξει η Ryanair, αφού αυξάνει τα μέτρα αυτό το καλοκαίρι για την προστασία της υγείας του πληρώματος και των πελατών.
Για να γιορτάσει την επανέναρξη των πτήσεων από το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2020, η Ryanair ξεκίνησε μια πώληση θέσεων με μόλις 19,99 € μονή διαδρομή, για ταξίδια τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2020.
Η κράτηση πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα Παρασκευή 3 Ιουλίου, μόνο στην ιστοσελίδα της Ryanair.com.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης