Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Οι διαδηλωτές του «Black Lives Matter» εισέβαλαν και στη χλιδή του Beverly Hills

ΗΠΑ: Οι διαδηλωτές του «Black Lives Matter» εισέβαλαν και στη χλιδή του Beverly Hills
Πρωτοφανείς εικόνες για την περιοχή των εκατομμυριούχων στις ΗΠΑ
Οι διαδηλωτές του «Black Lives Matter» του κινήματος που φούντωσε στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Geogre Floyd έφτασε και στους δρόμους της… χλιδής.
Διαδηλωτές εμφανίστηκαν στο Beverly Hills του Los Angeles και μάλιστα με άγριες διαθέσεις το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, όπως αναφέρει η Daily Wire.
Image
Με συνθήματα, όπως «φάτε τους πλούσιους» και «καταργήστε τον καπιταλισμό» έκαναν πορεία στους δρόμους μίας περιοχής, που δεν έχει γνωρίσει κάτι παρόμοιο.
Image
«Ο όχλος του Black Lives Matter έκλεισε τη λεωφόρο Santa Monica, το Rodeo Drive και τις διασταυρώσεις γύρω από το κέντρο της πόλης», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της Human Events, Ian Miles Cheong.
Image
Η αστυνομία προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αξιωματούχοι της περιοχής είχαν εκδώσει πριν από τη διαδήλωση εντολή για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 10 ατόμων  «μεταξύ των ωρών 9 μμ έως 8 πμ».
Image

Παρόλα αυτά η αστυνομική διαταγή δεν εισακούστηκε και η πορεία πραγματοποιήθηκε. 
Οι βιτρίνες των πολυτελέστατων καταστημάτων του Beverly Hills δεν απέφυγαν τους βανδαλισμούς από τους πιο θερμόαιμους διαδηλωτές.
Πάντως στο πλευρό των διαδηλωτών έσπευσαν αρκετοί επώνυμοι κάτοικοι της περιοχής, ανάμεσά τους πολλοί αστέρες του Hollywood αλλά και αθλητές.
Image
Image
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης