Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

B &F Ενδυμάτων: Στις 15/7 η Γενική Συνέλευση - Ποια θέματα θα συζητηθούν

tags :
B &F Ενδυμάτων: Στις 15/7 η Γενική Συνέλευση - Ποια θέματα θα συζητηθούν
B &F Ενδυμάτων: Στις 15/7 η Γενική Συνέλευση - Ποια θέματα θα συζητηθούν
Σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» με την από 24/06/2020 απόφασή του καλεί τους μετόχους της Ανώνυμης Εταιρίας «B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» σε τακτική Γενική Συνέλευση την 15/07/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30 πρωινή, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο 10ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Νέα Φιλαδέλφεια, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:
 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

-Υποβολή και έγκριση των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2019 και των επΆ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
-Έγκριση της συνολικής διαχείρισης που έλαβε χώρα κατά την χρήση του έτους 2019.
-Απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημι­ώ­σε­ως για τα πεπραγμένα της χρήσης 2019.
-Εκλογή ενός (1) Τακτικού και ενός (1) Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τον έλεγχο των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2020 και καθο­ρισμός της αμοιβής τους.
-Παροχή έγκρισης συναφθέντων συμβάσεων με θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες και αμοιβών με συνδεδεμένα μέρη σύμφωνα με το εφαρμοστέο κατά περίπτωση δίκαιο.
-Έγκριση συμμετοχής μελών του Δ.Σ. και Διευθυντικών Στελεχών της Εταιρείας στη Διοίκηση άλλων Εταιρειών, οι οποίες συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με την Εταιρεία.
-Έγκριση κατά τις διατάξεις των άρθρων 100 και 109 του Ν. 4548/2018 των συμβάσεων παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών των εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. και των αντίστοιχων αποζημιώσεων και των αμοιβών των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, της Επιτροπής Αμοιβών και μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ..
-Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίηση του Καταστατικού.
-Λοιπά θέματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης