Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση καλύπτει την ωμή παρέμβαση Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη – Να τον διώξει τώρα

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση καλύπτει την ωμή παρέμβαση Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη – Να τον διώξει τώρα
Εάν ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να το κάνει τώρα, ας το κάνει όταν ο Σαμαράς του επιτρέψει τον ανασχηματισμό αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι θα πρέπει η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη να μπει φυλακή και η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα ότι ο κ.Γεωργιάδης δεν μίλησε ως υπουργός αλλά ως πολίτης.
«Αν η κυβέρνηση θέλει ο κ. Γεωργιάδης να μιλά ως απλός πολίτης, όπως είπε με θράσος σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οφείλει ο κ. Μητσοτάκης να τον στείλει σήμερα κιόλας σπίτι του ώστε να μπορεί να λέει ό,τι θέλει.
Όσο παραμένει υπουργός, ο κ. Γεωργιάδης εκφράζει το σύνολο της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και καλύπτεται από αυτόν για την ωμή και χυδαία παρέμβασή του στη Δικαιοσύνη, εφόσον απείλησε με φυλάκιση την εισαγγελέα Διαφθοράς επειδή τολμά να τον ελέγχει για το σκάνδαλο Novartis.
Εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να τον διώξει τώρα, ας το κάνει τουλάχιστον όταν ο κ. Σαμαράς του επιτρέψει να κάνει ανασχηματισμό» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης