Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας για όλα όσα έκανε ο Παππάς

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας για όλα όσα έκανε ο Παππάς
Για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξουσία ήταν μαγαζί γωνία υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής
Τη θέση πως πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας να τοποθετηθεί για όλα όσα έκανε ο κ.Παππάς διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης, αναφερόμενος στο ηχητικό ντουκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα σχετικά με τη συνομιλία του κ.Παππά με τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή.
«Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί για όλα όσα έκανε ο κ. Παππάς και για τα οποία ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή.
Αλλά και για αυτά τα οποία έκανε ο κ. Καμμένος, για τις μεθοδεύσεις του οποίου γνώριζε, αλλά συνέχιζε να κυβερνά μαζί του» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι «όσο καλύπτει τον κ. Παππά και τον κ. Καμμένο, η ευθύνη πάει στον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος τους επέλεξε».
«Για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξουσία ήταν μαγαζί γωνία.
Και αυτό ήταν κάτι που εγκλώβισε πολλούς προοδευτικούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν γνώριζαν τι θα έκανε η ηγετική ομάδα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε μέσα στην κρίση, ως αποτέλεσμα του διχασμού και από την ρητορική μίσους και τους διαχωρισμούς, και τώρα που η κρίση μένει πίσω δεν μπορεί να βρει αφήγημα.
Αλλά φαίνεται από τα σποτάκια, την Παπαδημούπολη, τις μπίζνες με το προσφυγικό, ότι δεν έχει καμία σχέση με το αξιακό πολιτικό πλαίσιο, που θα έπρεπε να σηματοδοτεί η κεντροαριστερά, η προοδευτική παράταξη» επεσήμανε ο κ.Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης