Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ): Ακούμε για το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης, αλλά δεν το βλέπουμε

Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ): Ακούμε για το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης, αλλά δεν το βλέπουμε
Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώνει την Βουλή για τι γίνεται με τις δράσεις που έχει επιλέξει, να υπάρχει, ένα feedback για το που πήγαν τα λεφτά, δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, επέκρινε σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου από το βήμα της Βουλής, την κυβέρνηση ότι δεν έχει βρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ ρευστότητας και άμεσης ενίσχυσης των επιχειρήσεων, τονίζοντας ότι δεν μπορεί «να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για λεφτόδεντρα, αλλά να θεωρεί ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη που θα συσσωρεύσουν, σαν να έχουν λεφτόδεντρα…».
Η κυβέρνηση τόνισε, «οφείλει να παρακολουθεί και να ενημερώνει την Βουλή για τι γίνεται με τις δράσεις που έχει επιλέξει.
Να υπάρχει, δηλαδή, ένα feedback για το που πήγαν τα λεφτά».
Υπογράμμισε πως «η έννοια της αποτελεσματικότητας δεν υφίσταται χωρίς συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο, χωρίς συγκεκριμένους στόχους.
Μέχρι τώρα όμως δεν έχουμε καταλάβει ποιο είναι το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης, ακούμε ότι πρέπει να φύγουν οι μπαταχτσήδες και οι επιχειρήσεις ζόμπι, αλλά δεν βλέπουμε σχέδιο».
Χρειάζεται, πρόσθεσε, «σοφή διαχείριση της γνώσης, το σχέδιο δεν μπορεί να είναι μπετόν, οικοδομή και τουρισμός, δεν αρκεί να δίνουμε χρήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης