Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Intralot εισάγει στην Taiwan Sports Lottery την προηγμένη λύση CMS και νέα παιχνίδια eSports

tags :
Η Intralot εισάγει στην Taiwan Sports Lottery την προηγμένη λύση CMS και νέα παιχνίδια eSports
Intralot: Εισάγει στην Taiwan Sports Lottery Corporation την προηγμένη λύση της CMS και νέα παιχνίδια eSports
Η INTRALOT ανακοίνωσε σήμερα την επιτυχημένη έναρξη λειτουργίας του προηγμένου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS), INTRALOT Canvas, και την εισαγωγή νέων παιχνιδιών eSports στην "Taiwan Sports Lottery Corporation" (TSLC), τον αδειοδοτημένο από την κυβέρνηση αποκλειστικό διοργανωτή στοιχήματος της Ταϊβάν, με σκοπό να προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία στοιχηματισμού στους παίκτες της.
Με τον χρόνο διάθεσης να αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα διαφοροποίησης στην ψηφιακή αγορά, το INTRALOT Canvas παρέχει τη δυνατότητα στην TSLC να υλοποιήσει και διαμορφώσει ταχύτατα έναν στοιχηματικό ιστότοπο βασισμένο σε τεχνολογία HTML5, προσβάσιμο από κινητό, tablet και υπολογιστή, προσφέροντας πλούσιο και προσωποποιημένο στοιχηματικό περιεχόμενο στους διαδικτυακούς παίκτες της, δίνοντάς της ένα στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:
Το INTRALOT Canvas είναι ένα προηγμένο σύστημα CMS με ενσωματωμένες λειτουργίες όπως, προσωποποίηση περιεχομένου, στατιστικά χρήσης και παικτικής δραστηριότητας, εφαρμογές μάρκετινγκ για τη διαχείριση της εμπειρίας των παικτών, καθώς και εξειδικευμένες στοιχηματικές λειτουργίες.
Παράλληλα, η INTRALOT ολοκλήρωσε με επιτυχία την εισαγωγή δυνατότητας στοιχηματισμού στα eSports στην TSLC, εμπλουτίζοντας το στοιχηματικό της προϊόν με νέο περιεχόμενο και προσφέροντας αναβαθμισμένη εμπειρία του παίκτη. Τα νέα eSports παιχνίδια παρέχονται σε συνεργασία με την SPORTRADAR και το πρώτο που κυκλοφόρησε είναι το κορυφαίο και πιο δημοφιλές League of Legends (LOL), διαθέσιμο στο επίγειο δίκτυο σημείων πώλησης, καθώς και σε διαδικτυακά κανάλια. Περισσότερα παιχνίδια eSports πρόκειται να προστεθούν σύντομα.
"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενσωματώσαμε με επιτυχία το INTRALOT Canvas, το νέο πολυεργαλείο διαχείρισης περιεχομένου, που θα μας εξασφαλίσει πιο αποτελεσματική λειτουργία και γρηγορότερη διάθεση στην αγορά", είπε ο κ. Ted Lin, Πρόεδρος της TSLC.
"Επιπλέον, η εισαγωγή νέων παιχνιδιών eSports στην Ταϊβάν θα μας δώσει την ευκαιρία να εισέλθουμε στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά στοιχηματισμού των eSports και να διευρύνουμε το κοινό μας με παίκτες από διαφορετικές αγορές".
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την TSLC, τον επί χρόνια συνεργάτη μας στην Ταϊβάν, να καθοδηγεί την αγορά των τυχερών παιχνιδιών και να συνεχίζει να αναπτύσσεται", είπε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT.
"Στην INTRALOT, αξιοποιούμε την τεχνολογική μας εξειδίκευση για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προσφέρουν σταθερά αναβαθμισμένη ψυχαγωγική εμπειρία στους παίκτες τους".
Ο στοιχηματισμός στα eSports έχει εξελιχθεί σε αναπτυσσόμενο κλάδο στην παγκόσμια αγορά του αθλητικού στοιχήματος και η πρόσφατη ταχεία άνοδος του αναμένεται να μετασχηματίσει τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Σύμφωνα με την έκθεση eSports Ecosystem του Business Insider Intelligence, το μέγεθος της αγοράς των eSports θα ξεπεράσει τα 1,5 δισ. δολάρια το 2023, ενώ προβλέπεται ότι η Ασία, η οποία θεωρείται η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του κόσμου, θα γνωρίσει τη μεγαλύτερη αύξηση παικτών στα eSports.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης