Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος (ΝΔ) για ανασχηματισμό: Πρόθεση του Μητσοτάκη να κάνει διορθωτικές κινήσεις, δεν το κάνει για τις εντυπώσεις

Ρουσόπουλος (ΝΔ) για ανασχηματισμό: Πρόθεση του Μητσοτάκη να κάνει διορθωτικές κινήσεις, δεν το κάνει για τις εντυπώσεις
Πραγματική πρόθεση του είναι η βελτίωση του σχήματος και όχι οι εντυπώσεις είπε ο κ.Ρουσόπουλος
Την θέση πως ο επικείμενος ανασχηματισμός του κυβερνητικού σχήματος – που εικάζεται ότι μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και την ερχόμενη Δευτέρα 22/6 – θα γίνει στο πλαίσιο των διορθωτικών κινήσεων που θέλει ο πρωθυπουργός και όχι για λόγους εντυπώσεων διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος.
«Η πρόθεση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις δεν εντάσσεται στο πλαίσιο μιας εντύπωσης.
Αυτό που είπε από το Ισράηλ, ότι θα κάνει διορθωτικές κινήσεις, δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει από πρωθυπουργό.
Δείχνει την πραγματική πρόθεσή του, που είναι η βελτίωση του σχήματος κι όχι οι εντυπώσεις» είπε μιλώντας στον Alpha ο κ.Ρουσόπουλος, το όνομα του οποίου μάλιστα έχει ακουστεί για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Ερωτηθείς μάλιστα σχετικά ο κ.Ρουσόπουλος απέφυγε να απαντήσει, αναφέροντας «άλλη ερώτηση».
«Στόχος μου ήταν επανερχόμενος στην πολιτική να επιδιώξω και να επιτύχω την ηθική μου δικαίωση, την οποία μου έδωσαν οι πολίτες στη Β’ Αθηνών» τόνισε ο κ.Ρουσόπουλος, ο οποίος σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με το «Μεγάλο Περίπατο» στο κέντρο της Αθήνας, συνέστησε υπομονή, αναφέροντας πως αν δεν έχει αποτέλεσμα, ο δήμος θα το πάρει πίσω.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης