Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αξιωματούχος ΥΠΕΞ Ισραήλ: Η Ελλάδα είναι μία πολύ πολύ φιλική χώρα

Αξιωματούχος ΥΠΕΞ Ισραήλ: Η Ελλάδα είναι μία πολύ πολύ φιλική χώρα
Η Ελλάδα είναι μία πολύ πολύ φιλική χώρα, δήλωσε η Iris Arbor, επικεφαλής της υπηρεσίας για την Νότια Ευρώπη του ισραηλινού υπ. Εξωτερικών
«Η Ελλάδα είναι μία πολύ πολύ φιλική χώρα», δήλωσε σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου η Iris Arbor, επικεφαλής της υπηρεσίας για την Νότια Ευρώπη του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών κατά την διάρκεια συνομιλίας της με τους δημοσιογράφους εν όψει της διήμερης επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και έξι υπουργών της κυβέρνησής του στο Ισραήλ.
«Θα συζητήσουμε το ειρηνευτικό σχέδιο του προέδρου Trump, για θέματα ενέργειας, για τον (αγωγό φυσικού αερίου) Eastmed, για την σταθερότητα στην Μέση Ανατολή με έμφαση στο Ιράν και τον Λίβανο», πρόσθεσε η αξιωματούχος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών διευκρινίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με τον ομόλογό του Benjamin Netanyahu και ότι την Τετάρτη θα επισκεφθεί τον μνημείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι διευκρίνισαν επίσης ότι το πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας δεν περιλαμβάνει επίσκεψη στην Ραμάλα, έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης