Τελευταία Νέα
Speculator

Η παραδοχή για Deloitte από ΕΥ και η πλαστή σύμβαση του Μάνου Δομαζάκι

tags :
Η παραδοχή για Deloitte από ΕΥ και η πλαστή σύμβαση του Μάνου Δομαζάκι
Αποκαλυπτικά είναι τα πρακτικά του δικαστηρίου που διεξήχθη στο Ρέθυμνο για την Creta Farms καθώς αποδεικνύεται εμμέσως ότι ο CRO της εταιρίας και η διοίκησή της δεν έλεγαν την αλήθεια όταν ρωτήθηκαν από την Επ. Κεφαλαιαγοράς
Απολύτως αποκαλυπτικά είναι τα πρακτικά του δικαστηρίου (αίτηση συμφωνίας συνδιαλλαγής) που διεξήχθη στο Ρέθυμνο για την Creta Farms καθώς αποδεικνύεται εμμέσως ότι ο CRO της εταιρίας κ. Μιχάλης Χουρδάκης αλλά και η διοίκησή της δεν έλεγαν ολόκληρη την αλήθεια όταν ρωτήθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Ειδικότερα, η δικηγόρος της ΕΥ και της Creta Farms  Παγώνα Μαρία Μάμμου αναφέρει στο δικαστήριο  ότι « αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα αρχικό σχέδιο πορίσματος για να είμαστε συγκεκριμένοι και όχι τελικό πόρισμα.
Όταν θα έχουμε το τελικό πόρισμα θα παραδοθεί αυτό…»
Από τα στοιχεία αυτά καθίσταται προφανές ότι ο κ. Χουρδάκης ενώ έχει λάβει γνώση έστω και υπό μορφή draft  αξιόποινων πράξεων κρατά στο συρτάρι του το πόρισμα το οποίο αφορά σε σωρεία κακουργηματικών πράξεων του κου Εμμ. Δομαζάκι ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο να συναινεί με την συμφωνία συνδιαλλαγής.
Το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο εγείρει ερωτήματα για τις σχέσεις Χουρδάκη και Εμμ. Δομαζάκι δεδομένου ότι ο  πρώτος επί σημαντικό διάστημα είχε συνεργάτη του το δεύτερο καταβάλλοντας του αποδοχές διπλάσιες από εκείνες που λάμβανε τουλάχιστον επί ένα έτος ενώ γνώριζε ότι ο διπλασιασμός των αποδοχών προερχόταν από σύμβαση η οποία ήταν πλαστή.
Η εν λόγω σύμβαση βρίσκεται στα χέρια του bankingnews και είναι εμφανής η πλαστογράφηση της ημερομηνίας σύναψής της αλλά ουδέποτε ο κ. Χουρδάκης ενημέρωσε τις δικαστικές και φορολογικές αρχές.
Στη σύμβαση όπου ο μισθός του κ. Εμμ Δομαζάκι διπλασιάζεται είναι εμφανής η αλλαγή  κατά ένα έτος της ημερομηνίας σύναψής της.
Η σύμβαση αυτή «φύτρωσε» όταν έφυγε (τον έδιωξε ο αδελφός του) ο Κ. Δομαζάκης από την Creta Farms.

Νίκος Καρούτζος
Nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης