Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Σημαντική μέρα για το Ελ. Βενιζέλος η 15η Ιουνίου - Νέο ξεκίνημα ευρωπαϊκών πτήσεων

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Σημαντική μέρα για το Ελ. Βενιζέλος η 15η Ιουνίου - Νέο ξεκίνημα ευρωπαϊκών πτήσεων
Ο Φίλος ο Αθηναίος – η μασκότ του αεροδρομίου, με τη μάσκα του – αλλά και εργαζόμενοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, υποδέχθηκαν τους επιβάτες προσφέροντάς τους την υφασμάτινη μάσκα του αεροδρομίου και ένα ατομικό αντισηπτικό χεριών
Σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου, ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική μέρα για το αεροδρόμιο της Αθήνας και για τον τουρισμό μας, καθώς ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ξεκίνησε να υποδέχεται περισσότερες διεθνείς πτήσεις και περισσότερους επιβάτες από το εξωτερικό, τονίζεται σε ανακοίνωση του διεθνούς αερολιμένα.
Την ημέρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας τίμησε με την επίσκεψή του και ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος καλωσόρισε τους επιβάτες σε αυτό το νέο ξεκίνημα.
Το αεροδρόμιο της Αθήνας επιφύλαξε ένα «ζεστό καλωσόρισμα» στους ταξιδιώτες:
Mεταξύ 12.00 και 16:00, ο Φίλος ο Αθηναίος – η μασκότ του αεροδρομίου, πλέον με τη μάσκα του – αλλά και εργαζόμενοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, υποδέχθηκαν τους επιβάτες προσφέροντάς τους ένα safety kit με τα απαραίτητα για ένα ασφαλές ταξίδι: την υφασμάτινη μάσκα του αεροδρομίου με τα «Αυθεντικά Χαμόγελα» (AuTHENtic Smiles – μέσα στα οποία κρύβεται, με κεφαλαία γράμματα, η πόλη μας: ATHENS) και ένα ατομικό αντισηπτικό χεριών.  


Παράλληλα, στις αναχωρήσεις και στις αφίξεις του αεροδρομίου, η καμπάνια του αεροδρομίου της Αθήνας “AuTHENtic Smiles”… «πήρε ζωή» και υποδέχτηκε τους επιβάτες, συμβολίζοντας το «ζωντάνεμα» του αεροδρομίου και της πόλης μας: ακίνητα, ανθρώπινα «αγάλματα» που, συμβολίζοντας ταξιδιώτες από τις 5 ηπείρους (Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Ωκεανία), απέκτησαν ζωή και κίνηση καθώς οι επιβάτες περνούσαν από μπροστά τους.
Το ρομπότ του αεροδρομίου, ο Pepper, αποχαιρετώντας τους αναχωρούντες επιβάτες, υπενθύμισε με το δικό του τρόπο και τη «ρομποτική γλώσσα του σώματός του» τα μέτρα ατομικής υγιεινής, για την προστασία τη δική μας και των γύρω μας.
 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης