Τελευταία Νέα
Διεθνή

Commerzbank: Προς νέες περικοπές θέσεων εργασίας τον Αύγουστο 2020

tags :
Commerzbank: Προς νέες περικοπές θέσεων εργασίας τον Αύγουστο 2020
Η Commerzbank βρίσκεται σε διαδικασία να προσδιορίσει περισσότερες περικοπές κόστους
Νέες περικοπές θέσεων εργασίας και σημαντικά περισσότερα «λουκέτα» σε υποκαταστήματα, θα ανακοινώσει η Commerzbank τον Αύγουστο, κατά την παρουσίαση της αναθεώρησης της στρατηγικής της, δήλωσε μέλος του δ.σ. της γερμανικής τράπεζας.
Σύμφωνα με το Reuters, o Stefan Wittmann, ο οποίος εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στο διοικητικό συμβούλιο και είναι αξιωματούχος στο σωματείο Verdi της Γερμανίας, άσκησε επίσης κριτική στις απαιτήσεις του Cerberus, που είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής, για την απόκτηση εδρών στο εποπτικό συμβούλιο και για άλλες αλλαγές στην Commerzbank, που τέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Η Cerberus θέλει δύο έδρες στο δ.σ. καθώς και περικοπές κόστους και μια αλλαγή στρατηγικής στη δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας.
Η Commerzbank έχει ήδη απορρίψει το αίτημα για έδρες στο διοικητικό συμβούλιο.
«Η προσέγγιση της Cerberus είναι αγενής και ακατάλληλη», δήλωσε ο Wittmann στο Reuters.
Η Commerzbank, η οποία το προηγούμενο έτος ανακοίνωσε σχέδια για την περικοπή χιλιάδων θέσεων εργασίας, βρίσκεται σε διαδικασία να προσδιορίσει περισσότερες περικοπές κόστους, και θα ανακοινώσει τα σχέδιά της τον Αύγουστο, μαζί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων β΄τριμήνου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης